Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Suntem cei care va pot garanta o buna functionare a unui echipament electric sau a unei masini electrice astfel incat sa aveti certitudinea ca defectarea acestora va fi practic imposibila in conditiile de exploatare recomandate.

Firma noastra este specializata in:
- consultanta tehnica privind identificarea defectelor aparute la masinile si echipamentele electrice;
- testarea si analiza tehnica a masinilor electrice;
- asistenta tehnica la puneri in functiune si integrarea protectiilor in circuitele de actionare ale masinilor electrice.
Ce va putem oferi?
Siguranta in functionare.

Care sunt avantajele dumneavoastra?

Prin masuratori profilactice periodice putem stabili durata de viata a sistemelor de izolatie astfel incat va vom asigura continuitatea ciclului de productie, evitand riscul defectarii masinilor electrice.
Marirea duratei de viata si a fiabilitatii echipamentelor si masinilor electrice prin stabilirea unor programe de mentenanta ce implica activitati de intretinere preventiva, predictiva si corectiva.
Reabilitarea masinilor electrice in conformitate cu specificatiile dumneavoastra, chiar daca acest lucru implica activitati de reproiectare, astfel incat sa beneficiati de o masina electrica care indeplineste criteriul de productivitate ridicata si cost redus.
Prin reglarea protectiilor existente sau implementarea unor protectii noi, va confirmam buna functionare a masinii electrice si a echipamentului de actionare.
Asistenta tehnica la punerea in functiune a masinilor reabilitate de noi, va ofera certitudinea compatibilitatii intre masina electrica si sarcina utila solicitata de obiectul antrenat.
Siguranta functionarii echipamentelor de actionare electrica in acord cu parametrii masinii electrice prin efectuarea masuratorilor in regim de lucru nominal.
Asigurarea normelor de functionare a masinilor si echipamentelor electrice in conformitate cu cerintele legislative din domeniul securitatii si sanatatii in munca prin masuratori ale sistemelor de izolatie si de protectie.

Protejati-va investitia prin calitatea serviciilor oferite de noi.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
511 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta tehnica - masuratori electrice - testare motoare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ELECTROMAGNETIC MAS SRL

Oferta firmei SC ELECTROMAGNETIC MAS SRL nu contine nici un produs sau serviciu