Inscrie firma »

A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L.

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L.

STIMATI DOMNI,

A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L. incearca sa indeplineasca cateva din dorintele si cerintele consumatorului .
Firma noastra vrea sa ofere clientului numai produse de calitate si cu renume atat pe piata romaneasca,cat si in lume. Printre ele se numara marcile: PANASONIC, GORENJE, VOGEL'S, WHIRLPOOL, ARCTIC, TEFAL, ELECTROLUX, ZANUSSI, DAEWOO, MAV, PHILIPS, SAMSUNG, SCHNEIDER, SONY, E-BODA.. care cuprind o gama variata de produse dupa cum urmeaza:
- Produse din gama AUDIO-VIDEO : PLASMA DISPLAY, TELEVIZOARE LCD, TELEVIZOARE CU ECRAN LAT, DVD-RECORDER, SISTEME DE BOXE, SISTEME HOME CINEMA, MICROSISTEME CU SI FARA DVD, CAMERE VIDEO, CAMERE FOTO, CD PLAYER, MINICASETOFON, RADIOCASETOFON, REPORTOFON, CASETOFOANE MASINA,ETC . La produsele mai sus mentionate firma va mai poate oferi suporti pentru LCD, Plasma, TV,Audio si Video....
De asemenea mai poate sa ofere produse ELECTROCASNICE : ARAGAZURI PE GAZ SI ELECTRICE, CUPTOARE ELECTRICE, CUPTOARE CU MICROUNDE, CUPTOARE AUTOMATE DE PAINE, TOASTERE, ROBOTI BUCATARIE, STORCATOARE FRUCTE, SANDWICH-MAKERE, FILTRE CAFEA, PLITE, HOTE, FRIGIDERE SI CONGELATOARE, COMBINE SI LAZI FRIGORIFICE, MASINI DE SPALAT VASE, MASINI DE SPALAT RUFE, USCATOARE RUFE, ASPIRATOARE, FIARE DE CALCAT, AER CONDITIONAT, EPILATOARE, APARATE RAS, USCATOARE PAR, APARATE COAFAT... si nu putem uita sa mentionam produsele pentru TELECOMUNICATII : TELEFOANE MOBILE GSM, FAXURI LASER, FAXURI CU TRANSFER TERMIC, FAXURI TERMICE, TELEFOANE FARA FIR DIGITALE(DECT), TELEFOANE ANALOGICE, IMPRIMANTE LASER, MATRICIALE, COPIATOARE, de o inalta tehnologie si usor de folosit pentru toata lumea. Mai putem sa amintim si de PROIECTOARE MULTIMEDIA, TABLE ELECTRONICE, CAMERA DE RETEA IP, SISTEME DE SUPRAVEGHERE CU CIRCUIT INCHIS SI BATERII (alcaline,foto,pentru ceas,acumulatori ).
In cateva cuvinte am incercat sa va prezentam pe larg domeniul nostru de activitate si speram ca am reusit sa va atragem atentia.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii sau doriti sa va facem o oferta cu aceste produse nu ezitati sa ne contactati la nr. de mobil.: 0746.144.999 sau la adresele de e-mail: [email protected] , [email protected] , iar mai multe date tehnice se pot gasi la www.panasonic.ro,www.gorenje.ro si
www.vogels.com.

VA MULTUMESC,
DEP. VANZARI
MONICA DUMITRU
PREZENTARE A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L.
LIGHT
MEMBER
A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L.
8 690 accesari
Persoana de contact: MONICA DUMITRU
Adresa postala: BUCURESTI
Localitate: BUCURESTI, Bucuresti
Telefon: click aici 0746144999
Categorie principala:
Electrice/Electronice » Audio/Video Profesional

ULTIMELE PRODUSE ALE A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L.

Oferta firmei A&B HI-FI PROFESIONAL S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu