Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Numar salariati: 150
Materie prima procesata: 200 tone/luna

Cantitati realizate anual (principalele produse):
- 150 milioane cutii
- 110 milioane etichete
- 200 mii volume carti
- 300 mii reviste

Portofoliu de produse:
- ambalaje din carton:
o medicamente: cutii individuale, cutii colective (carton microondulat)
o produse alimentare: cutii bomboane, display-uri, cutii inghetata, cutii lapte praf, cutii bauturi alcoolice, cutii ceai
o textile: cutii ciorapi, anvelope, cutii individuale produs, etichete produs
- etichete: (lac offset / UV, folio / embossing): vinuri, etichete pentru textile, apa minerala, sucuri, conserve, ciocolata
- carti, reviste
- material publicitar: cataloage prezentare, mape de prezentare, pliante de prezentare

Clienti importanti:
- produse alimentare: Kandia-Excelent Bucuresti, Kubo Ice Cream Piatra Neamt, Raraul Campulung-Moldovenesc, Bucuria Chisinau, Romana Prod Roman
- bauturi: Bucium Iasi, Vinia Iasi, Cotnari Iasi, Amfiteatru Iasi, Sigat Bucuresti
- medicamente: Antibiotice Iasi, Terapia Cluj, Ozone Laboratories Polonia, Biofarm Bucuresti, Eurofarmaco Chisinau, Farmaprim Chisinau, Ozone Laboratories Bucuresti, Fiterman Pharma Iasi, Amniocen Timisoara, Santa Brasov, Farmacom Brasov, Labormed Bucuresti, Newtone Chisinau
- textile: Adesgo Bucuresti, Prod Cresus Bacau
- carti, reviste: Editura Polirom, Editura Cartea Romaneasca

Principalele piete pentru export:
- Ucraina
- Republica Moldova
- Polonia.

Realizarea proiectelor de tiparituri in Polirom

Design si prepress

Realizam toate operatiunile necesare premergatoare tiparului, de la conceptia grafica pana la obtinerea placilor tipografice.
Echipa noastra de un inalt nivel profesional si experienta indelungata in acest domeniu ne permit pregatirea pentru tiparire in conditii deosebite de calitate, in cel mai scurt timp, pentru toate lucrarile. Oferim solutii de conceptie si design pentru proiecte de orice complexitate. Specialistii nostri realizeaza modele de grafica unice pentru toate tipurile de tiparituri: cutii, etichete, cataloage, brosuri si multe altele.

Tiparim

Suntem specialisti ai tiparului offset. Ne recomanda experienta indelungata, de peste 15 ani in domeniu, precum si gama extrem de variata a produselor pe care le tiparim: ambalaje pentru medicamente, cutii si etichete pentru industria alimentara, ambalaje pentru industria textila, carti, materiale publicitare diverse.
Folosim ca suport de tipar orice tip de hartie sau carton, de la hartia de prospecte de 45 g/mp si pana la cartonul duplex de 500 g/mp. Utilajele noastre ne permit realizarea de lucrari de calitate indiferent de gradul de complexitate al acestora. Tiparim la fel de bine, atat lucrari in policromie cat si lucrari care necesita culori speciale (culori Pantone, cerneluri metalizate). Experienta si inalta pregatire profesionala a tipografilor sunt garantii ale calitatii tipariturilor noastre. Utilizam sute de tone de hartie si carton pe luna! Utilajele noastre tipografice proceseaza 190.000 de coli pe formatul 70x100 mm intr-o singura zi de productie. Tinand cont si de cantitatile de hartie si carton pe care le tinem pe stoc pentru clientii nostri, credem ca intrunim toate conditiile pentru a fi prompti la toate solicitarile dumneavoastra.

Lacuim

Adaugam tipariturilor noastre un aspect deosebit si o mai buna rezistenta la factori mecanici prin lacuire cu lac offset sau UV.
Cu ajutorul lacului offset lucios sau mat sporim rezistenta tipariturilor la factorii externi. Pentru produsele la care se doreste un luciu intens aplicam lacul UV. Lacuirea UV poate fi si selectiva, in acest fel realizandu-se efecte grafice deosebite.

Laminam

Laminam lucios sau mat orice proiect, indiferent de conditiile de grafica. Facem acest lucru de peste 10 ani, de cand primul titlu de carte a fost produs la Polirom. Aceasta metoda de finisare folosita initial cu precadere la copertile de carte s-a extins la o gama larga de produse: cutii de medicamente si cosmetice, cutii folosite in industria alimentara, tiparituri cu caracter publicitar.

Stantam

Stantarea plana si stantarea tunel sunt operatiuni importante in fluxul nostru de productie. Bogata experienta pe care o avem si in acest domeniu este certificata de foarte numeroasele forme de stantare plana si tunel de care dispunem.
Stantam orice tip de carton pana la gramajul de 500g/mp, in conditiile unui format maxim de 70x100 cm, indiferent de forma care trebuie realizata. Stantarea tunel ne permite decuparea formelor de etichete, indiferent de complexitate, iar echipamentele de care dispunem pot produce aproximativ 1.5 milioane de etichete zilnic. Tot prin tehnologia de stantare tunel realizam si alte produse care nu au o forma rectangulara, cum ar materiale publicitare si promotionale.

Lipim cutii

Cutiile de carton reprezinta unul din principalele produse pe care compania noastra le realizeaza. Dotarea tipografiei noastre cu echipamente automate performante pentru lipirea cutiilor ne-a ajutat sa putem face fata tuturor cerintelor marilor companii care ne-au incredintat producerea ambalajelor de carton. Putem realiza lipiri dintre cele mai complexe pentru cutii cu diverse tipuri de forme si dimensiuni. Utilajele de care dispunem permit producerea de cutii cu pana la 3 puncte de lipire. Capacitatea de productie a acestor utilaje este foarte mare, putand lipi pana la 1.2 milioane de cutii intr-o singura zi de productie.

Imprimam folio metalic si embosam

Alegeti aceste tipuri de finisare pentru produsele pe care le tiparim pentru dumneavoastra si va garantam un plus de stralucire si eleganta. Realizam orice forma de embossare pe hartia si cartonul dorit iar la imprimarea folio metalic folosim pe langa clasicele auriu sau argintiu si alte culorile metalizate. Imprimam folio metalic la cald pe formate de pana la 50x70 cm, indiferent de complexitatea elementelor grafice. Putem reproduce detalii grafice foarte fine cu grosimea liniei imprimate de pina la 0.1 mm. Formatul maxim de embossare pe hartie sau carton este de 70x100cm. Putem realiza operatia de embossare simultan cu stantarea plana.

Imprimam Braille

Suntem o tipografie care are deja experienta indelungata in folosirea tehnologiei de imprimare Braille. Oferim de mai bine de 5 ani acest serviciu tuturor celor care au inclus scrisul Braille in designul produselor tiparite la Polirom.
Folosita cu precadere in industria farmaceutica, acest tip de imprimare a fost adoptat de majoritatea marilor companii producatoare de medicamente din Romania si din Europa de Est. Utilajele pe care le folosim pentru imprimarea Braille, precum si oamenii care au fost instruiti special pentru aplicarea acestei tehnologii, au dus la producerea lunara a peste 10 milioane de cutii cu scris Braille. Daca doriti sa introduceti scrisul Braille in grafica produselor dumneavoastra va putem oferi consultanta si va putem aduce produsul de la stadiul de proiect la produs finit intr-un timp foarte scurt.

Finisam carti si reviste

Realizam reviste capsate sau brosate, manuale si nu in ultimul rand carti de colectie care inglobeaza majoritatea proceselor de finisare folosite pentru productia de carti: coasere, aplicare supracoperta, legare, imprimare folio coperta si altele. Putem produce zilnic un numar de 15 mii de carti, iar la publicatii periodice de tip revista realizam tiraje de aproximativ 30 de mii de bucati in 24 de ore. Indiferent de tiraj sau de complexitatea operatiunilor de finisare cartile, revistele sau cataloagele dumneavoastra vor fi gata in cel mai scurt timp.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 693 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tipografie - tiparire - tiparituri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC POLIROM ABB SA

Oferta firmei SC Polirom ABB SA nu contine nici un produs sau serviciu