Inscrie firma »
 

Prezentare A*******************

Cel mai RAPID mod de a-ti repara calculatorul.

Solutii IT&C competitive, adaptate oricarui tip de companie

Dispunand de o echipa tanara si entuziasta, cu experienta de peste 10 ani in domeniul IT, oferim solutii complete pentru orice tip de companie. Ne propunem ca in relatia cu Dvs. sa fim mai mult decat un simplu colaborator; dorim sa fim departamentul dumneavoastra IT, oricand pregatit sa ofere solutiile cele mai bune la cele mai mici preturi.

Parteneriatele incheiate constituie fundatia pe care construim solutiile informatice adaptate cerintelor specifice ale fiecaruia dintre clientii nostri. Experienta de 10 ani in implementarea de solutii specifice, a asigurat specialistilor Supersfat competentele necesare pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor si tehnologiei implementate.

Fie ca aveti nevoie de repararea urgenta a unui calculator sau intretinerea lunara a unei intregi retele, noi avem experienta necesara pentru rezolvarea oricarei probleme. Prin calitatea serviciilor oferite si entuziasmul necesar lucrarilor de anvergura, SUPERSFAT este o echipa deschisa catre nou, cu disponibilitate pentru orice proiect IT pe care doriti sa-l implementati.

Super sfat service ofera o gama completa de servicii si solutii care asigura instrumentele necesare si suficiente pentru externalizarea departamentului IT. Prin optimizarea infrastructurii IT&C, veti fi mai performant si mai eficient..

* Veti identifica mai rapid noi oportunitati de afaceri printr-o mai buna concentrare asupra afacerii dvs.
* Veti avea permanent controlul asupra securitatii datelor.

* Veti economisi efort si resurse pentru ca veti gasi intr-un singur partener punctul unic de contact pentru implementarea de noi solutii IT&C si integrarea lor cu cele existente.

Echipa Noastra
Calitatea si standardele inalte ale serviciilor acordate se datoreaza echipei Supersfat, dedicata excelentei si profesionalismului in consultanta si servicii de outsourcing IT. Specialistii nostri sunt preocupati de rezolvarea problemelor abordand cele mai actuale si adecvate strategii IT pentru fiecare din clientii nostrii. Supersfat dispune de personal bine pregatit si instruit in domeniul IT. Specialistii nostri sunt seriosi, flexibili si au experienta vasta in munca. Nu poate fi trecuta cu vederea viteza de lucru si capacitatea de a inlatura orice obstacole ce apar in dezvoltarea unui proiect. Dintre certificarile obtinute de personalul nostru mentionam:

* Microsoft Certified System Administrator - MCSA * Microsoft Certified System Engineer - MCSE * Microsoft Certified Database Administrator - MCDBA * Microsoft Certified Solutions Developer - MCSD * Cisco Certified Security Professional * Cisco Certified Internetworking Professional * Cisco Certified Internetworking Expert * Red Hat Certified Engineer

Ariile de competenta a Echipei Supersfat
Calitatea si standardele inalte ale serviciilor acordate se datoreaza echipei Supersfat, dedicata excelentei si profesionalismului in consultanta si servicii de outsourcing IT. Specialistii nostri sunt preocupati de rezolvarea problemelor abordand cele mai actuale si adecvate strategii IT pentru fiecare din clientii nostri.

Postfix, Qmail, Sendmail, Exchange 2003/2007 * Servere Web: Microsoft IIS, Java Server, Apache Server, Tombcat si Zeus * Sisteme de operare: FreeBSD, OpenBSD, NetBSD, Linux, Solaris, Windows 9x /NT/2000/2003/XP/CE/7, AIX, Mainframe, MVS * Cablari retele structurate * Intretinere retele de calculatoare, inclusiv VPN * Solutii de interconectare a mai multor locatii * Consultanta in echipamente de supraveghere, camere video * Intretinere echipamente periferice
PREZENTARE A*******************
MEMBRU
GRATUIT
A*******************
1 536 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Rezolvarea problemelor de PC - asistenta tehnica pc - consultanta pc

ULTIMELE PRODUSE ALE ANTON A MARIUS I.I.

Oferta firmei Anton A Marius I.I. nu contine nici un produs sau serviciu
ANTON A MARIUS I.I. ESTE INSCRISA IN