Inscrie firma »

V***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare V***************************

Vacon va ofera metode eficiente, sigure si usor de utilizat pentru imbunatatirea controlului asupra proceselor si pentru economisirea energiei.
Solutiile Vacon pot fi utilizate pentru a controla turatia motoarelor utilizate in industrie, inginerie civila si in domeniul generarii de putere cu ajutorul energiei regenerabile.

Convertizoarele de frecventa compacte Vacon sunt usor de utilizat si ofera caracteristici de baza pentru aplicatii generale. Aceste convertizoare au fost proiectate pentru a avea o instalare usoara si rapida. Pentru clientii OEM ele ofera confi guratii optime standard, dar de asemenea si confi guratii multiple
pentru nevoile specifi ce ale fiecarui client.

Vacon NXL este un convertizor AC multifunctional ce poate fi folosit in scopuri industriale si residentiale.

Vacon NXS este un convertizor AC puternic ce poate fi folosit in industria de masini,cladiri si alte ramuri industriale.Vacon 10 este un convertizor AC extrem de compact care ofera fl exibilitate maxima in vederea integrarii cerintelor clientilor in materie de convertizoare de frecventa.

Vacon NXP racit cu aer este o capodopera a convertizoarelor AC pentru folosire in aplicatii variate unde se cere robustete, performanta dinamica, precizie si putere.Vacon NXP racit cu lichid este convertizorul de frecventa AC cu cea mai mare economie de spatiu, potrivit pentru locatii unde racirea cu aer ar fi dificila asu scumpa, sau unde spatiu de instalare este limitat. Spatiul total care poate fi salvat este de pana la 70%.

Vacon NXC este proiectat pentru a indeplini si cele mai mari cerinte de fl exibilitate, robustete, compacitate si usurinta de a realiza service-ul.

Portofoliul de produse cu baza DC comuna acopera toate cerintele solutiilor cu o arhitectura fl exibila, acoperind un numar de unitati de baza, unitati cu inverter si unitati cu chopper de franare.

Vacon 50X combina puterea cu cea mai buna carcasa din industrie. Carcasa standard IP66 este perfecta pentru conditii extreme de operare, acolo unde mizeria si lichidele pot distruge un convertizor de frecventa.

Convertizoarele de frecventa Vacon, sunt disponibile in gama de puteri 0,25 kW - 5 MW si in tensiuni de alimentare 220 V - 690 V.
Stoc disponibil in Satu Mare de la 0.75kw - 55 kw (livrare 24 de ore) sau in Austria (livrare 2- 3 zile) puteri pana la 500 kw.
Suport tehnic si parteneri de service foarte profesionisti aproape de dumneavoastra!!!
PREZENTARE V***************************
MEMBRU
GRATUIT
V***************************
2 463 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: convertizor - control turatie motoare - control motoare curent alternativ

ULTIMELE PRODUSE ALE VACON AT ANTRIEBSSYSTEM GMBH

Convertizor de frecventaConvertizor de frecventa
Convertizor de frecventa
Convertizoarele de frecventa compacte Vacon sunt usor de utilizat si ofera caracteristici de baza pentru aplicatii ...