Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Compania FlashNET prin serviciile pe care le ofera este orientata catre integrarea si implementarea solutiilor de gestiune publica pe baza unor tehnologii de ultima generatie in domeniul telecomunicatiilor.
FlashNET ofera diverse solutii bazate pe tehnologia WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access), Wi-Fi (Wireless Fidelity) si PLC (PowerLine Communications).

Cu ajutorul acestor tehnologii si prin solutiile inovatoare gasite, compania noastra isi propune realizarea unor obiective de interes general:

- dezvoltarea infrastructurii wireless municipal si implementarea aplicatiilor aferente prin extinderea solutiilor propuse la nivel municipal.
- mentinerea la ultimele standarde de calitate si mentenanta acestor retele cu cele mai noi aplicatii si echipamente existente pe piata.
- optimizarea capacitatilor de comunicare si integrare a solutiilor de interes local prin centralizarea bazelor de date si a solutiilor de acces.
- introducerea tehnologiei PLC (PowerLine Communications) pe piata din Romania si dezvoltarea solutiilor de acces internet si intranet folosind ca suport retelele electrice de joasa si medie tensiune.
- implementarea solutiei de management a iluminatului public, avand ca rezultat optimizarea costurilor municipalitatii cu energia electrica, respectiv un control eficient al retelei de iluminat.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
1 156 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: solutii wireless - iluminat public - mentenanta retele

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FLASHNET SRL

Solutii management iluminatSolutii management iluminat
Solutii management iluminat
implementarea solutiei de management a iluminatului public, dezvoltata de compania noastra, avand ca rezultat ...
InternetInternet
Internet
oferim servicii de internet wireless la nivelul municipiului Brasov, gratuit in prima faza, pentru internautii brasoveni ...