Inscrie firma »
MEXIC  -  CUBA 2009

MEXIC - CUBA 2009

Tip produs: cicuit MEXIC | excursie cuba
 

Prezentare MEXIC - CUBA 2009

M E X I C - C U B A

O incursiune in civilizatia maya, o lume plina de mister, de culoare, de ritmuri alegre si de veselie, toate in mijlocul unui peisaj mirific, de la munti cu vegetatie luxurianta, la plajele cu nisip auriu de pe litoralul Marii Caraibelor.

Perioada : 18.11 - 04.12.2009

ZIUA 1 / 18.11.2009: BUCURESTI - MEXICO CITY
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00. Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:50 / 09:00) si mai departe spre Mexico City cu AF 438 (13:25 / 18:30).
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la hotel Royal 4* (sau similar).
ZIUA 2 / 19.11.2009: MEXICO CITY
Mic dejun. Dimineata, tur panoramic de oras. Se viziteaza centrul istoric: Zocolo - partea centrala a orasului cu Plaza de la Constitucion, Palatul National (El Granda) si faimoasele picturi murale ale lui Diego Rivera, Catedrala Metropolitana (construita dupa modelul celor din Toledo si Granada) si vestigiile pre-hispanice ale Marelui Templu. Turul continua de-a lungul Bulevardului Reformei (Paseo de la Reforma) si cu Parcul Chapultepec, dominat de castelul sau, fosta rezidenta a Imparatului Maximilian de Habsburg, Muzeul National de Antropologie pentru o scurta vizita. Dupa amiaza, excursie optionala pe canale la Xochimilco (35 USD/pers.). Cina intr-un restaurant tipic cu orchestra de mariachi. Cazare.
ZIUA 3 / 20.11.2009: MEXICO CITY
Mic dejun. Plecare spre Piata celor 3 Culturi si Bazilica Fecioarei din Guadalupe, sfanta patroana a Mexicului si celebru loc de pelerinaj pentru intreaga America Latina. Vizita continua la Teotihuacan, unde se viziteaza Piramida Soarelui (a treia ca marime din lume), Piramida Lunii, Piramida Sarpelui cu Pene, Calea Mortilor (Calle de los Muertos) - initial cu o lungime de 4 km si flancata de temple, palate si piete, Piramida Jaguarilor, Palatul Quetzal, Tepantitla si Templul Quetzzlcoaltl. Dejun. Intoarcere la hotel.
ZIUA 4 / 21.11.2009: MEXICO CITY - CHOLULA - PUEBLA - VERACRUZ
Mic dejun. Plecare la Cholula - localitatea cu cate o biserica pentru fiecare zi a anului, pentru a vizita cea mai mare piramida din America Centrala, inalta de 65 m. Ziua continua cu deplasarea spre Santa Maria Tonantzintla pentru a vizita templul frumos colorat de catre localnici. Acoperisul si bolta bisericii sunt impresionante deoarece sunt impodobite cu basoreliefuri reprezentand fructe, ingeri, heruvimi si sfinti, lucrate de populatia locala sub indrumarea calugarilor, pentru a-si arata adoratia catre Sfanta Fecioara. Se pleaca apoi spre Puebla de los Angeles, oras fondat in 1531, situat in apropierea vulcanilor Popocatepetl si Ixtaccihuatl, unde se admira Catedrala, amestec de stiluri renascentist si baroc, a doua ca marime din Mexic. Se viziteaza apoi biserica baroca Santo Domingo, una dintre cele mai frumos decorate din tara, cu catapeteasma acoperita cu aur, cu frumoasa Capilla del Rosario, Piata Mayor. Dejun la un restaurant traditional. Localitatea este renumita pentru bucataria sa, dar si pentru decoratiile cu faianta de Talavera. Plecare la Veracruz, unde se ajunge seara. Cazare hotel Novomar 4* ( sau similar).
ZIUA 5 / 22.11.2009: VERACRUZ - CATEMACO - EYIPLANTLA - VERACRUZ
Mic dejun. Plecare spre Catemaco, localitate cu un aer de esoterie traditionala, cunoscuta ca "Taramul Vrajitoarelor". Oprire pentru a admira cadrul natural format in jurul Cascadei Eyipantla. Vizita la rezervatia ecologica de la Nanciyaga, unde este posibil sa ne intalnim cu un saman. Vom continua ziua cu o incursiune cu barca pana la insula maimutelor si apoi vom face o plimbare in laguna. Intoarcere la hotel. Cina si cazare.
ZIUA 6 / 23.11.2009: VERACRUZ - SUMIDERO - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS
Mic dejun. Plecare la Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de un peisaj mirific de munte. Continuare spre Canionul Sumidero pentru o plimbare cu barca pe raul Grijalva. Se traverseaza impunatorul defileu, capriciu al Mamei Natura. Inalt de cca. 1000 m, Canionul Sumidero ofera o experienta de neuitat (peisaje mirifice, fauna bogata - iguane, maimute, crocodili, tucani, papagali ara, etc). Se pleaca apoi prin Chiapa de Corzo la San Cristobal de las Casas, oras pitoresc de munte. Cina si cazare la hotel Diego de Mazariegos 4* (sau similar).
ZIUA 7 / 24.11.2009: SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - AGUA AZUL - PALENQUE
Mic dejun. Plecare la cascada Agua Azul, denumita astfel deoarece are minunate nuante de turcoaz, care contrasteaza cu verdele crud al junglei (aveti posibilitatea de a face baie). Daca timpul permite se face o scurta oprire la Misol-Ha, o alta frumoasa cadere de apa. Ziua continua cu deplasarea spre Palenque. Cina si cazare la hotel Maya Tulipanes 4* (sau similar).
ZIUA 8 / 25.11.2009: PALENQUE - CAMPECHE
Mic dejun. Vizitarea zonei arheologice de la Palenque care se ridica din mijlocul padurii tropicale inconjurata de jungla. Situl este considerat de unii specialisti ca fiind cel mai important din Mexic, atat prin valoarea monumentelor, cat si pentru frumusete. In interiorul Piramidei Inscriptiilor se afla sarcofagul vestitului rege Pakal, cu piatra funerara gravata in minunate basoreliefuri. Se viziteaza apoi Templul Crucii, Templul Soarelui si Palatul. Se pleaca apoi spre Campeche pentru a ne intalni cu o frumoasa panorama a Golfului Mexicului. Cina si cazare la hotel Del Mar 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 26.11.2009: CAMPECHE - UXMAL - MERIDA
Mic dejun.Tur panoramic al orasului port Campeche, al carui centru istoric este declarat patrimoniu Unesco. Turul continua cu vizitarea ruinelor orasului maya: Uxmal. In Uxmal se viziteaza zona arheologica (diferenta fata de cea din Palenque se datoreaza decoratiilor bogate din varful constructiilor) de o mare frumusete arhitecturala: Piramida Adivino, Piata Calugaritei, Palatul Guvernatorului, Jocul Pelota. Dejun si deplasare spre Merida, supranumit "orasul alb", capitala coloniala a Peninsulei Yucatan, fondat in 1542, cu stradute ingustate, imbinare a stilului spaniol si francez, pentru o vizita panoramica: Paseo Montejo, Monumentul Patriei, Piata Centrala, Catedrala si Palatul Guvernamental. Cazare la hotel El Con- Quistador 4* (sau similar).
ZIUA 10 / 27.11.2009: MERIDA - CHICHEN ITZA - CANCUN
Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, cel mai renumit oras maya din Mexic. Situl arheologic de aici ne prezinta cunostintele avansate in domeniul arhitecturii si astronomiei a civilizatiei Maya. Situl este compus dintr-o serie de cladiri dintre care cea mai importanta este piramida Kukulcan (cu tronul de piatra din interior realizat in forma de jaguar si avand ochii de jad), numita si "Castelul", urmata de Templul Razboinicilor, Observatorul, Piata celor 1.000 de coloane, Cenote - locul unde erau aruncate victimele sacrificate zeului Chac, sunt principalele atractii ale Chichenitzei. Dejun. Ziua continua cu deplasarea spre Cancun. Cazare la hotel Ambiance Villas 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 28.11.2009: CANCUN
Mic dejun. Zi libera pentru a va bucura de plajele cu nisip alb si de marea cu nuante de turcoaz a celebrei statiuni. Posibilitate de excursii optionale la Insula Femeilor, Xcaret, Tulum/Xe-Ha. Cazare.
ZIUA 12 / 29.11.2009: CANCUN - HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare spre Havana cu compania Mexicana Air, zbor MX 7574 (13:15 / 15:20). Intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si pentru un prim contact cu capitala Cubei. Scurta prezentare panoramica al celui de-al 4-lea oras ca marime din zona Caraibelor care este inclus pe lista patrimoniului universal Unesco, numele complet fiind San Cristobal de la Habana. Cina si cazare la hotelul Parque Central 5* (sau similar).
ZIUA 13 / 30.11.2009: HAVANA
Mic dejun. Tur panoramic de oras cu vizitarea zonei istorice, Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club (vizita si degustare) si o fabrica de tigarete unde veti putea vedea in detaliu procedeul confectionarii celor mai rafinate si aromate tigarete si trabucuri. Oprire la Capitoliu si Piata Revolutiei pentru fotografii. Dejun la restaurantul El Patio. Vom vizita Casa Memoriala a faimosului scriitor Ernest Hemingway, loc unde acesta a locuit in timpul sederii in Cuba, apoi se viziteaza satul de pescari Cojimar. Cazare.
ZIUA 14 / 01.12.2009: HAVANA - VARADERO
Mic dejun. In cursul diminetii, transfer cu autocarul de la Havana la Varadero, perla turistica de pe litoralul cubanez, aflata la 140 km de capitala. Dejun, cina si cazare la hotelul Tryp Peninsula 5* A.I. (sau similar).
ZIUA 15 / 02.12.2009: VARADERO
Zi libera pentru plaja, plimbari, sau excursii optionale. Masa in regim All Inclusive. Cazare.
ZIUA 16 / 03.12.2009: VARADERO - HAVANA
Mic dejun si dejun la hotel. In cursul dupa amiezii, transfer cu autocarul la aeroportul din Havana pentru plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 479 (20:25 / 11:05) si mai departe spre Bucuresti cu AF 2288 (15:30 / 19:20).
ZIUA 17 / 04.12.2009: BUCURESTI
Sosire la Bucuresti la ora 19:20.

TARIF : 920 EUR + 1.720 USD / loc in camera dubla
920 EUR + 1.600 USD / loc in camera tripla
920 EUR + 2.240 USD / cazare in camera single
(tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 30 de turisti; in cazul in care sunt mai putini participanti, tarifele se recalculeaza )

TARIFUL INCLUDE
- transport avion cu compania Air France pe ruta Bucuresti - Mexico City si Havana - Bucuresti
- transport avion cu compania Mexicana Air pe ruta Cancun - Havana
- transport intern cu autocar modern dotat cu aer conditionat
- 15 nopti cazare in hoteluri de 4* si 5*
- mic dejunuri, dejunuri si cine conform programului
- intrarile la obiectivele turistice incluse in program
- ghizi locali
- conducator de grup roman

TARIFUL NU INCLUDE
- taxele de aeroport ( in acest moment 350 euro/pers poate suferi modificari ), se achita la agentie
- taxa de iesire din Cuba 25 euro/pers., se achita la fata locului
- excursiile optionale
- bauturile la mese (in afara de hotelul din Varadero unde regimul de masa este A.I.) si cheltuieli personale de orice fel
- bacsisuri pentru soferi, bagajisti si ghizi (se vor achita insotitorului de grup cel mai tarziu la sosirea in Mexic): 40 usd/zi/pers.
- taxa de viza Cuba: 30 usd, se achita la agentie

ACTE NECESARE
- pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii
- asigurare medicala

CONDITII DE INSCRIERE
- termen limita de inscriere: 10.01.2009 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

OBSERVATII
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de ambasada
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile,etc. ; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

NOTA:
- este interzisa introducerea de alimente de orice fel in Mexic
- in Mexic curentul este 100 V, iar prizele sunt cu 2 lamele late
- in Cuba curentul si prizele sunt ca in Romania.
- pe zborurile transoceanice ale companiei Air France fiecare pasager are dreptul la 2 bagaje a cate 23 kg fiecare
- ATENTIE : pe zborul Cancun - Havana se admite numai un bagaj de 20 kg/pers.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
21 453 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: agentie de turism - circuite turistice

PRODUSE ASEMANATOARE CU MEXIC - CUBA 2009

CIRCUIT MEXIC - CUBACIRCUIT MEXIC - CUBA
CIRCUIT MEXIC - CUBA
M E X I C - C U B A O incursiune in civilizatia maya, o lume plina de mister, de culoare, de ritmuri alegre si ...
REVELION CARAIBIAN REPUBLICA DOMINICANA si CUBAREVELION CARAIBIAN REPUBLICA DOMINICANA si CUBA
REVELION CARAIBIAN REPUBLICA DOMINICAN...
R E V E L I O N C A R A I B I A N REPUBLICA DOMINICANA si CUBA Va invitam sa traversati puntea dintre ani in ...
Ciruit China 2009Ciruit China 2009
Ciruit China 2009
C H I N A BEIJING - LUOYANG - XIAN - SHANGHAI -HANGZOU - GUILIN - HONG KONG - MACAO "O tara doua sisteme !" Un ...
Circuit China 2009Circuit China 2009
Circuit China 2009
C H I N A BEIJING - LUOYANG - XIAN - SHANGHAI - HANGZOU - GUILIN - HONG KONG - MACAO "O tara doua sisteme !" ...
CIRCUIT IRANCIRCUIT IRAN
CIRCUIT IRAN
IRAN Ocazie unica de intoarcere in timp printr-un singur cuvant: PERSIA, cu istoria sa de peste 4000 de ani, una ...
IRAN 2009IRAN 2009
IRAN 2009
I R A N Ocazie unica de intoarcere in timp printr-un singur cuvant: PERSIA, cu istoria sa de peste 4000 de ani, ...
CIRCUIT CROATIA - MUNTENEGRU - SLOVENIACIRCUIT CROATIA - MUNTENEGRU - SLOVENIA
CIRCUIT CROATIA - MUNTENEGRU - SLOVENIA
CROATIA - MUNTENEGRU - SLOVENIA Va invitam sa descoperiti gloria Coastei Adriatice, cu metropolele specifice ...
Circuit CROATIA- MUNTENEGRU - SLOVENIA 2009Circuit CROATIA- MUNTENEGRU - SLOVENIA 2009
Circuit CROATIA- MUNTENEGRU - SLOVENIA 2...
CROATIA - MUNTENEGRU - SLOVENIA Va invitam sa descoperiti gloria Coastei Adriatice, cu metropolele specifice ...
CIRCUIT SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIACIRCUIT SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA
CIRCUIT SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA
SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA O calatorie intr-o parte de lume care imbina misterul oriental cu tehnica vestica ...

MEXIC - CUBA 2009 ESTE LISTAT IN:

MEXIC - CUBA 2009 - PRODUSE SIMILARE