Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Domeniile principale de activitate ale firmei sunt importul si distributia de tuburi din cauciuc (furtunuri), racorduri (fitinguri) de mare, medie si mica presiune, foi din cauciuc. Toate cele enumerate mai sus sunt produse de liderul mondial in domeniu, ALFAGOMMA S.p.A. din Italia.

Firma noastra isi propune, in relatia cu clientii de pe piata romaneasca, promptitudine, calitate, seriozitate si un raport pret/calitate foarte bun. Prin stocul aflat in depozitul nostru, dorim ca raspunsul la solicitarile clientilor sa fie rapid.
Prin munca depusa am reusit sa ne facem un nume, nume datorat seriozitatii si corectitudinii in relatiile de afaceri.


ALFAGOMMA certificare ISO 9001 - ISO 14000), avand un grad ridicat de profesionalism privind productia, suntem siguri ca livrarile noastre nu vor fi urmate de reclamatii privind calitatea lor.
Produsele comercializate de firma noastra sunt: furtunuri de mare presiune, furtunuri de medie presiune, racorduri de medie si mare presiune, covorase din cauciuc.
Toate comenzile sunt insotite de certificat de calitate si conformitate, fisa tehnica si certificat de calitate emis de producator.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
1 212 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: furtunuri industriale - tuburi din cauciuc - foi din cauciuc

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FAST DISTRIBUTION SRL

Furtune industriale si tuburi de presiuneFurtune industriale si tuburi de presiune
Furtune industriale si tuburi de presiune
Fondata in 2004 FAST DISTRIBUTION SRL este o firma romaneasca cu capital integral romanesc. Sediul sau este situat in ...
SC FAST DISTRIBUTION SRL ESTE INSCRISA IN