Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Fiecare fotoliu de masaj iJoy ascunde \"mainile\" unui masor profesionist - intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi un masaj perfect.

Sistemul nostru brevetat de masaj Human Touch Technology® este o replica a tehnicilor terapeutice folosite de masori si chiropracticieni. De aceea este tehnologia preferata recomandata de Asociatia Americana a Chiropracticienilor. Proiectat pentru a urmari anatomia sirei spinarii, mecanismul se deplaseaza pe trei axe in patru moduri diferite.

iJoy face ceea ce ii comandati sa faca. Fiecare din cele patru tehnici eficiente de masaj pot fi programate pentru a va oferi masajul preferat. Telecomanda va permite alegerea unuia din cele trei programe cu o durata de 15 minute fiecare - lasati-va pe spate si bucurati-va de masaj oricand doriti.

Human Touch Technology se bazeaza pe un mecanism brevetat care functioneaza ca \"brat si incheietura\".

Noi am adaugat \"maini\" - rolele de masaj care se deplaseaza pe trei axe. Rezultatul este un robot de masaj a carui atingere este remarcabil de umana.

The art of style
Echipa noastra de proiectanti si de creatori de noi tendinte lucreaza permanent pentru a lansa culori, modele si materiale noi. Stim ca nu este suficient ca produsele noastre sunt cele mai bune sisteme de masaj de pe piata. Pentru a-si gasi un loc in habitatul dumneavoastra, fotoliile noastre trebuie sa aiba un design impresionant si in acelasi timp sa ofere masaje de cea mai buna calitate. Noi cream un echilibru intre design si stiinta.

The science of comfort
Echipa noastra de cercetatori si ingineri studiaza in mod continuu tratamentele folosite de medici, masori si chiropracticieni. Pornind de la aceste studii noi am elaborat Human Touch Technology®: platforma comuna pentru toate scaunele noastre de masaj. Bazandu-ne pe experienta indelungata ca lideri mondiali in domeniul tehnologiei de masaj producem dintotdeauna cele mai avansate sisteme automate de masaj.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
483 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Scaune de masaj - Accesorii pentru masaj - Fotolii de masaj cu automat de bancnote

ULTIMELE PRODUSE ALE SC COSMICO ENTERPRISE SRL

Oferta firmei SC COSMICO ENTERPRISE SRL nu contine nici un produs sau serviciu