Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

TRADE EST srl Bucuresti, reprezentanta a Companiei IVG COLBACHINI s.p.a. in Romania, s-a decis sa aduca pe piata romaneasca o gama de peste 20 000 de tipuri de furtunuri care permit trecerea a peste 360 de substante solide si fluide cu caracteristici fizico - chimice diferite, acoperind astfel toate domeniile de activitate.

Pentru calitate in productie, furtunurile sunt atestate cu certificat ISO 9001.

Oferta de produse este destinata pe domenii de aplicabilitate, astfel:

- chimice: furtunuri pentru vehicularea a peste 360 tipuri de substante chimice diferite, indiferent de starea de agregare si agresivitate (pH cuprins intre 1 si 14).

- petroliere: furtunuri pentru vehicularea produselor petroliere cu un continut aromatic de pana la 50%, furtunuri pentru incarcare-descarcare tancuri auto sau CFR, furtunuri pentru pompele de benzina si motorina, furtunuri pentru platformele marine si terminale petroliere.

- aer comprimat: furtunuri pentru compresor, furtunuri pentru vehiculare aer in mine, cariere, industria grea si constructii, furtunuri pentru perforari, jeturi (industria oil rig), furtunuri pentru evacuare noxe (praf, fum si abrazivi usori), furtunuri pentru aer fierbinte.

- apa fierbinte si vapori: furtunuri pentru radiator, furtunuri pentru sistemele de racire, furtunuri pentru sere, furtunuri pentru abur viu in controlul caldurii si prevenirea incendiilor in curatare si dezghetare.

- oxigen acetilena: furtunuri pentru sudura oxi-acetilenica.

- alimentare: furtun pentru bere, vin, bauturi racoritoare, furtunuri pentru vehicularea produselor grase si uleioase (lichide sau solide), furtunuri pentru vehicularea laptelui, furtunuri pentru alimente abrazive uscate.

- apa si agricultura: furtunuri pentru pompele submersibile, furtunuri pentru sistemele de irigatii, furtunuri pentru spalarea halelor, minelor, furtunuri pentru noroi si apa cu pH cuprins intre 5 si 10, furtunuri pentru apa cu acoperire rezistenta la raditiile de caldura, flacara si picaturi de topitura utilizate in siderurgie si metalurgie.

- constructii: furtunuri pentru vehicularea agregatelor de constructii din vrac sau silozuri (ciment, var, ipsos, nisip, pietris), furtunuri pentru sablare umeda sau uscata, furtunuri pentru pompe de beton tip elefant.

- hidraulice: furtunuri de inalta presiune pentru vehiculare apa, uleiuri minerale, uleiuri vegetale, glicoli, etc., sertizabile la capete cu orice tip de fitinguri.

Furtunurile se executa intr-o gama de diametre de la 6 la 600mm, posibil din mm in mm la cerere, cu lungimea maxima de 120m, sertizabile cu orice tip de fitinguri. De asemenea, fiecare categorie enuntata anterior cuprinde, din punct de vedere constructiv, atat furtunuri pentru refulare cat si pentru absorbtie (full vacuum) cu fir de cupru inglobat pentru descarcarea electrostatica.


Avantajele oferite de noi sunt: durabilitate, siguranta, promptitudine, raportul calitate - pret este cel mai bun si nu in ultimul rand, oferim garantie de 12 luni in exploatare. Produsele sunt atestate calitativ in conformitate cu normele Comunitatii Europene (I.S.O. 9001, D.I.N.).
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
3 574 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: furtunuri - cuple - fitinguri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TRADE EST SRL

CUPLA KAMLOKING TIP FCUPLA KAMLOKING TIP F
Cupla kamloking tip f
CUPLA KAMLOKING TATA FILET BSP -TIP F Material: aluminiu, alama, inox Dimensiuni: de la 13mm la 150 mm ...
CUPLA KAMLOKING MAMA TIP CCUPLA KAMLOKING MAMA TIP C
Cupla kamloking mama tip c
CUPLA KAMLOKING MAMA TIP C Material: aluminiu, alama, inox ...
CUPLA CARBURANTI TIP TW-VKCUPLA CARBURANTI TIP TW-VK
Cupla carburanti tip tw-vk
CUPLA TW TATA tip VK cu filet interior BSP Material: alama, inox Dimensiuni: 50mm, 80mm ...
CUPLA CARBURANTI TIP TW-MKCUPLA CARBURANTI TIP TW-MK
Cupla carburanti tip tw-mk
CUPLA TW mama tip MK cu filet interior BSP Material: alama Dimensiuni: 50mm, 80mm ...
SEMICUPLA STORZSEMICUPLA STORZ
Semicupla storz
SEMICUPLA STORZ CU STUT material: aluminiu dimensiuni: de la 25mm pana la 152mm ...
FURTUN MONTANA/20FURTUN MONTANA/20
Furtun montana/20
MONTANA/20 - furtun destinat vehiculãrii aerului comprimat, cu construcþie uºoarã, ce se ...
FURTUN AIR/WATERFURTUN AIR/WATER
Furtun air/water
AIR WATER/10-20 furtun pentru aer comprimat cu urme de ulei, apã ºi fluide neagresive, cu construcþie ...
FURTUN SUPERTOP/LLFURTUN SUPERTOP/LL
Furtun supertop/ll
SUPERTOP/LL - furtun de calitate premium pentru servicii de absorbtie si refulare, care datorita tubului din polietilena ...
FURTUN VICTORIAFURTUN VICTORIA
Furtun victoria
VICTORIA furtun construit pe dorn pentru abur de înaltã presiune, realizat pentru vehicularea aburului ...
FURTUN CARACASFURTUN CARACAS
Furtun caracas
CARACAS - furtun flexibil recomandat la refularea si absorbtia medie, rezistent la full vacuum, folosit pentru produse ...