Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Apopi & Blumen este o companie romaneasca cu capital 100% privat , ce functioneaza in regiunea judetului Iasi si a Moldovei din anul 1993. Preocupata initial de livrarea de echipamente si accesorii pentru instalatii de incalzire si gaze naturale, societatea s-a dezvoltat ulterior, prin largirea echipei si a capacitatii de productie, trecand la activitati complexe din sfera instalatiilor.

Treptat, odata cu cerintele pietei si cu scopul clar urmarit de satisfacere a clientilor, firma noastra a obtinut, gratie priceperii echipei si a calitatii prestatiei, autorizatii de proiectare, executie, montare si instalare pentru toate categoriile de instalatii din domeniul constructiilor, precum si certificare S.R.A.C. a Sistemului de management al calitatii - ISO 9001, Sistemul de management de mediu ISO 14001 si Sistemul de management al sanatatii si sigurantei ocupationale OHSAS 18001.

Gradul de dezvoltare al societatii este demonstrat si de existenta celor trei ramuri de activitate:
proiectare, productie-constructii montaj si operare sisteme de distributie si furnizare gaze naturale; fiecare ramura, datorita structurii sale putand sa lucreze independent dar la fel de bine , pentru a veni in sprijinul colaboratorilor si clientilor nostri, oferind astfel pachete complete de servicii.

Licentiata de Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei, APOPI & BLUMEN este concesionar si operator al serviciului public de distributie a gazelor naturale, in :

- comuna Miroslava (si satele apartinatoare), judetul Iasi,
- orasul Odobesti (si satul Unirea), judetul Vrancea;
- orasul Panciu, judetul Vrancea;


Volumul investitiilor pe care societatea a fost necesar a-l face in infiintarea sistemelor de distributie este foarte ridicat. In acest sens s-a impus si se impune in continuare o fundamentare si analiza riguroasa a eficientei acestor investitii atat in momentul efectuarii acestora, dar mai ales in perspectiva, intrucat serviciul de distributie si furnizare gaze naturale este concesionat pe o durata de 49 ani, iar desfasurarea activitatii este reglementata de ANRE.

Ne implicam permanent in atragerea de investitii pentru dezvoltarea economica si sociala a localitatilor in care am concesionat distributia de gaze naturale.

Avand in vedere deschiderea in totalitate a pietei gazelor naturale incepand cu data de 01.07.2007, in baza Licentei de Furnizare, oferim servicii competitive de furnizare gaze naturale pentru consumatorii industriali de pe tot teritoriul Romaniei.

Urmarim cu consecventa sa indeplinim obiective precum: cresterea profitului si utilizarea eficienta a resurselor; satisfacerea cerintelor consumatorilor; imbunatatirea organizarii muncii si modernizarea dotarii tehnologice; cresterea gradului de profesionalism in relatiile cu partenerii de afaceri; selectarea, pregatirea si instruirea personalului; flexibilitatea structurii organizatorice, necesara adaptarii la cerintele pietei si, nu in ultimul rand, asigurarea calitatii lucrarilor prestate.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
1 105 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente instalatii de incalzire - accesorii instalatii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC APOPI & BLUMEN SRL

Oferta firmei SC APOPI & BLUMEN SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC APOPI & BLUMEN SRL ESTE INSCRISA IN