Inscrie firma »

S***********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************************

KEMA Materiale de Constructii este reprezentanta in Romania a firmei Kema Slovenia. Compania are o larga experienta in domeniul materialelor de constructii fiind infiintata in 1953, produsele sale sunt cunoscute peste hotare, in tari ca Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, tarile fostei Iugoslavii, Ucraina, etc.
Kema va propune sa testati urmatoarele categorii de produse:
1. ADEZIVI PENTRU PLACI CERAMICE, PIATRA NATURALA SI BCA (la interior, la exterior, pentru bai, terase, piscine, suporturi cu incalzire prin pardoseala, pentru placi grele, adezivi cu priza rapida, flexibili, cu alunecare redusa, rezistenti la acizi, adezivi pentru placare peste placi existente deja, de culoare alba pentru marmura)
2. PRODUSE PENTRU TERMOIZOLAREA FATADELOR (termosisteme, adezivi, masa de spaclu, polistiren expandat, tencuiala decorativa silicatica, siliconica, organica, de diverse structuri si granulatii, vopsea silicatica, siliconica, organica, de diferite culori)
3. CHIT DE ROSTURI SI COMPONENTE DE ETANSARE (chit de diferite culori, chit autonivelant pentru pardoseala,chit rezistent la acizi, chit impermeabil, materiale de etansare pentru rosturi din silicon, acril, hibrid
4. MORTARE DE IMPERMEABILIZARE (HIDROIZOLARE) SI MORTARE CU PRIZA RAPIDA (mortare de impermeabilizare, mortare de impermeabilizare penetrante, mortare de impermeabilizare pentru rezervoare cu apa potabila, mortare de impermeabilizare rezistente la sulfati, , mortare cu priza rapida, 4 minute, 20 minute)
5. BENZI IZOLATOARE (din elastomer, pentru rosturi, pentru colturi, garnituri pentru tevi)
6. PRODUSE PENTRU REPARAREA SI PROTEJAREA BETONULUI (protectie pentru armatura, mortar de repartii pentru suprafete verticale, orizontale, mortar de subturnare)
7. TENCUIELI DE REPARATIE SI RESTAURARE (tencuiala de asanare, permeabila la vapori, aplicata manual sau mecanizat, tencuiala pe baza de var, tencuiala alba)
8. MATERIALE DE INJECTARE SI PROTEJARE A SUPREFETEI (material de impregnare a suprafetei, de injectare pentru combaterea capilaritatii)
9. GLETURI PENTRU PERETI SI TAVANE (pentru interior, pentru exterior, glet cu intarire rapida)
10. TENCUIELI SI MORTARE GATA PREPARATE (grund, tinci, mortar pentru zidirea blocurilor de sticla)
11. SAPE DE NIVELARE (sape de nivelare, sape autonivelante, cu priza rapida)
12. ADEZIVI PENTRU PARDOSELI (pentru pardoseli textile, din PVC, linoleum, cauciuc, universal, cu priza rapida)
13. PARDOSELI INDUSTRIALE (mortare de presarare pentru suprafata betonului)
14. SISTEME SI PROTECTII EPOXIDICE KEMA (pardoseli epoxidice antipraf, pentru incarcari mici, medii si mari, autonivelante, antistatice, atiderapare)
15. LIANTI (ciment alb, gips)
16. AMORSE (GRUNDURI) SI STRATURI DE PROTECTIE (pentru straturi absorbante, etc)
17. ADITIVI PENTRU BETOANE SI MORTARE PE BAZA DE CIMENT (plastifianti, superplastifianti, acceleratori, intarzietori de priza, antrenori de aer, pentru betonare pe timp friguros, pentru reducerea contractiei, decofrant, fibre de polipropilena)
18. NISIP DE CUART INSACUIT (pentru mortare, pentru tencuiala alba, pentru rostuit pavaje, pentru cutii de joaca pentru copii, pentru filtrarea si curatarea apei)
19. ALTE PRODUSE (profile de finisare, pistol de injectare)
PREZENTARE S***********************************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************************
4 165 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: hidroizolatii - adezivi hidroizolatii - sape

ULTIMELE PRODUSE ALE SC KEMA MATERIALE DE CONSTRUCTII SRL

HIDROSTOP ELASTIKHIDROSTOP ELASTIK
Hidrostop elastik
MATERIAL BICOMPONENT ELASTIC DE IMPERMEABILIZARE (HIDROIZOLARE) Material bicomponent, foarte elastic, impermeabil, pe ...
HIDROSTOP 94 WHIDROSTOP 94 W
Hidrostop 94 w
MORTAR UNICOMPONENT DE IMPERMEABILIZARE (HIDROIZOLARE) ALB Amestec uscat, pe baza de ciment polimeric, preparat ...
HIDROSTOP 94HIDROSTOP 94
Hidrostop 94
MORTAR UNICOMPONENT DE IMPERMEABILIZARE (HIDROIZOLARE) Amestec uscat, pe baza de ciment polimeric, preparat industrial. ...