Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

STIMATI PARTENERI ,

Cu ocazia prezentei avem deosebita placere de a va contacta in vederea stabilirii unor relatii viitoare, convinsi fiind de intelegerea dumneavoastra in scopul unei colaborari durabile si eficiente, reciproc avantajoase, atat pentru clientii si partenerii dumneavoastra cat si pentru societatile noastre.
Firma SC EUROMASTER SRL Romania este reprezentanta din Romania a EUROMASTER I/E LTD. Bulgaria cu sediul in Sofia si are ca obiect de activitate comertul cu scule de mana ,scule de putere, accesorii de gradina, accesorii de baie , aparataj electric etc. de productie proprie.
Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 17 ani in domeniul comertului cu scule si unelte de mana.
Infiintata in 1992, EUROMASTER LTD este specializata in domeniul productiei si comertului de scule si unelte de mana, hobby si profesionale, scule de putere, etc.deschizandu-si ulterior birouri de achizitii-vanzari si in alte tari (Macedonia,Romania,Serbia,Turcia). Firma a atins o crestere semnificativa a vanzarilor datorita practicarii celui mai bun raport calitate/pret din domeniu, concentrandu-si dezvoltarea pe reteaua de distribuitori si lanturi de magazine. Astfel, EUROMASTER LTD a devenit lider al pietei din Bulgaria.
In 2005 s-a trecut la reorganizarea totala a firmei si s-au implementat cu success standardele ISO 9001-2000, societatea oferind acum la majoritatea sculelor de mana un termen de garantie care merge pana la \"pe viata\" pentru manopera si manufacturare, situandu-se astfel printre producatori si distribuitori de renume moindiali. Certificatul calitatii TUV confirma cele de mai sus.
Proiectate si dezvoltate pentru mediul concurential din domeniul comertului cu scule si unelte, produsele firmei au reusit sa se impuna pe piata din Bulgaria, adaugand la lista clientilor nume precum: Mr Bricolage, Metro, Baumax, Carrefour,Praktiker,PIC,Dedeman etc. Toti beneficiarii societatii au devenit ulterior parteneri fideli, intrand in portofoliul sau ca urmare a relatiilor pe care echipa EUROMASTER intelege sa le promoveze in timp si a unei strategii de marketing orientate catre relatii pe termen lung.
Modul de organizare al acestei activitati in cadrul societatii noastre, cu compartimente specializate distincte, care deservesc numai un anumit tip de beneficiari, cu stocuri permanente in Romania care sa permita o continuitate neintrerupta a procesului de livrare, ne recomanda ca un potential partener de incredere si nadejde.
Puteti afla detalii despre toate produsele pe care EUROMASTER SRL ROMANIA vi le poate oferi din cataloagele proprii de produse (pe care vi le putem pune oricand la dispozitie), accesand site ul sau, vizitand show-room-ul nostru din Bucuresti.
Cu speranta ca prezenta va constitui inceputul unei colaborari fructuoase va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Asteptam raspunsul dumneavoastra cat de curand posibil pentru a stabili, de comun acord, o intalnire directa.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 358 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: comert scule - aparataj electric

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EUROMASTER SRL

Oferta firmei SC EUROMASTER SRL nu contine nici un produs sau serviciu