Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Unii ar spune artisti ai design-ului, altii ar spune design pentru suflet... optam pentru ultima varianta, pentru ca ceea ce facem noi este mai mult decat un business este ceva ce dureaza in timp ceva ce peste ani e mai valoros decat atunci cand a fost facut... e ceva ce nu \"imbatraneste\" niciodata.

Aceste perle, caci despre perle este vorba, sunt la fel de vesnice ca si insulele de pe care provin, adica Hawaii. Sunt la fel de pline de mister si de eleganta ca si patroana spirituala a insulelor, Zeita Pele. Legenda insularilor spune ca singurul lucru pe care il poti lua de pe insule sunt perlele.

Probabil Zeita permite acest lucru pentru a arata muritorilor ca frumusetea cere sacrificii, ca cele mai frumoase lucruri sunt si cele pentru care s-a platit un pret enorm,chiar un sacrificiu as putea spune.

DAR DE CE SACRIFICIU?!
Aceste frumuseti vesnice care sunt perlele se nasc din durere, in scoica intra un fir de nisip, voit sau intamplator, si zgarie scoica. Aceasta incepe sa-si \"oblojeasca\" rana secretand o substanta care sa invaluie acel fir de nisip ca sa nu ii mai provoace durere. Si tot invaluind-o si tot \"ascunzand\" sub straturi de secretie acel fir de nisip, in final ajunge sa devina perla, sau \"lacrima\", am putea spune noi, care s-a nascut din durere.

Sa nu credeti cumva ca acele perle sunt doar rotunde!!!
Formele pe care le poate lua \"durerea\" sunt multiple: pot fi ovale, patrate, dreptunghiulare, chiar in forma de inimioara, si nu doar atat, sunt multiple modelele in care se pot transforma acele firisoare de nisip care ajung in cochilia scoicii.

Noi aducem aceste frumuseti in fata dumneavoastra printr-o gama foarte larga de produse, de monturi care sa puna in valoare fiecare \"strop\" prelucrat de scoica si fiecare perla prelucrata de noi.

Suntem printre putinii care lucreaza cu perle in lume si suntem singurii din vestul Europei care am transformat in arta ceea ce natura ne da din prisosinta ei. Aducem in fata dumneavoastra ceva la care nu toti au accesibilitate.

Paleta de produse este foarte larga si satisface pana si cel mai exigent dintre cumparatorii nostrii. Pentru a putea pune in valoare calitatea acestor produse noi lucram numai cu profesionisti ca sa fim siguri ca, calitatea serviciilor se ridica la nivelul calitatii produselor.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
715 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Bijuterii din aur - Bijuterii din perle - Bijuterii cu corali

ULTIMELE PRODUSE ALE SC H ART DESIGN SRL

Oferta firmei SC H ART DESIGN SRL nu contine nici un produs sau serviciu