Inscrie firma »
 

Prezentare S**********

Firma a fost infiintata in ianuarie 2007 in orasul Vidin, cu un capital social de 5000 leva, de catre actionar roman, respectiv persoana de contact de aici.
Vidin este o locatitate de frontiera vecin cu orasul romanesc Calafat, distanta dintre cele doua fiind de 4km. Calafat se afla la randul lui la 90 km distanta de Craiova, unde se afla un punct de lucru al firmei.
aceasta societate bulgara cu actionar roman, persoana juridica bulgara patronata de cetatean roman nu reprezinta activitate economica.d ovada acestei situatii o reprezinta declaratiile de neinceperea activitatii economice depuse la fiecare 3luni.
firma beneficiaza de serviciile unui avocat,contabil si traducator specializat
firma noastra se afla si in legaturi stranse cu un birou notarial profesionist care are la cunostiinta intreaga activitate, modificari ale firmei, dar si detine informatii despre toti clientii firmei noastre.
firma ofera consultanta si faciliteaza intocmirea anuala a celor necesare clientilor ei din toata tara, nefiind necesara deplasarea anuala in Bulgaria, gratis, desi clienti nu sunt dependenti de firma, conform actelor notariale intocmile.
firma se obliga sa ajute informal sau fizic clientii care o cer.
clientii care au inmatriculat autovehiculul prin intermediul firmei noastre se obliga sa plateasca impozitul anual catre firma colaboratoare, aceasta urmand sa stinga datoria fiscala la organul fiscal bulgar.
PREZENTARE S**********
MEMBRU
GRATUIT
S**********
554 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: evitarea taxei auto Romania - inscriere in Bulgaria

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CABO SRL

Oferta firmei SC CABO SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC CABO SRL ESTE INSCRISA IN