Inscrie firma »
 

Prezentare S************

Casimo - pardoseli din lemn, companie romaneasca ce aduce conceptul de calitate in furnizarea, montarea si finisarea lemnului masiv si stratificat pentru pardoseli si pentru placari exterioare.

Materialele folosite, alese cu grija si inspiratie, constituie punctul de pornire al oricarei amenajari de interior, terasa, piscina sau curte.
Pentru interior recomandam lemn autohton sau exotic, masiv sau stratificat, iar pentru exterior parchet tip deck, special tratat sa reziste conditiilor de mediu. Folosim lemnul masiv pentru scari, pentru instalarea in bai sau bucatarii, pentru incalzire in pardoseala cat si si pentru placarile pentru piscine, foisoare, curti si gradini si fatade exterioare.
Finisajele pot fi din cele mai diverse, de la uleiuri si lacuri pana la produse prelucrate manual, antichizat, afumat sau periat. Modelul de montaj poate fi personalizat, tinand cont de celelalte detalii de design precizate de beneficiar.

Casimo furnizeaza servicii complete, incepand cu partea de consultanta, livrarea parchetului, produse profesionale pentru parchet si montajul in locatie.

Montajul este executat cu echipele Casimo formate din personal cu experienta, indemanare si grija fata de lucrari. Responsabilitatea Casimo se traduce si in garantia de 2 ani pe care o oferim clientilor nostri la lucrarile complete.

Compania Casimo onoreaza cu succes atat comenzile persoanelor particulare, ale companiilor cat si ale antreprenorilor in constructii.

Reprezentanta de vanzari in Bucuresti pentru UFLOOR Systems: Uzin - pregatire strat suport si materiale pentru instalare, Pallmann - produse pentru finisare, intretinere si curatare si Wolff - unelte si scule.

Visurile se pot traduce in realitate simplu, cu rafinament si eleganta, apeland la sfaturi, servicii si produse de cea mai buna calitate.
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
4 917 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: parchet masiv - parchet stratificat - montaj parchet

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CASIMO SRL

Parchet stejar FontebassoParchet stejar Fontebasso
Parchet stejar fontebasso
Pentru a va bucura cu adevarat de caldura unei pardoseli, va propunem achiztionarea unei dusumele de stejar Fontebasso. ...
Parchet stejar BelliniParchet stejar Bellini
Parchet stejar bellini
Dusumelele din stejar masiv Bellini sunt periate, afumate si tratate cu ulei ecologic incolor. Produsul este disponibil ...
Parchet stejar LeonardoParchet stejar Leonardo
Parchet stejar leonardo
Parchetul de stejar Leonardo este un produs exclusivist, slefuit si tratat cu ulei ecologic incolor. Pentru a da ...
DeckDeck
Deck
Cea mai moderna varianta de amenajare a zonelor de terasa, gradina si piscina o reprezinta pardoseala din lemn de ...
Parchet stejar BAROCKParchet stejar BAROCK
Parchet stejar barock
Pentru a conferi casei dumneavoastra un aspect cat mai modern, va propunem montarea unui parchet din stejar masiv, ...
Parchet masivParchet masiv
Parchet masiv
Parchetul de lemn masiv reprezinta un produs exclusivist ce da o nota de eleganta si caldura oricarui habitat. ...
Parchet stratificatParchet stratificat
Parchet stratificat
Parchetul din lemn stratificat constituie o alternativa la parchetul din lemn masiv din punct de vedere al pretului si ...
SC CASIMO SRL ESTE INSCRISA IN