Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Compania noastra reprezinta cel mai important jucator de pe piata romaneasca in oferirea de produse si solutii menite sa descurajeze tentativele de fraudare.

Din 1994, anul infiintarii companiei, am evoluat rapid si spectaculos, cu un accent pronuntat pe dezvoltarea activitatii de productie si servicii tipografice, devenind astfel prima societate comerciala particulara din Romania axata pe tiparituri special si de siguranta.

Ca o completare a activitatii de tipar de siguranta, producem si comercializam sigilii de securitate, pungi si saci securizati pentru transport valori, etichete si benzi adezive securizate, sigilii termocontractibile.

TIPOHOLDING va ofera cele mai bune solutii de sigilare atat din punct de vedere al calitatii sigiliilor, cat si din punct de vedere al asistentei tehnice oferite tuturor clientilor sai pentru alegerea celei mai bune solutii de sigilare si securizare.

Nu in ultimul rand, va oferim cele mai bune conditii comerciale, o dovada fiind dezvoltarea de parteneriate de succes cu clientii nostri bazate pe incredere si respect reciproc.

Nu dorim sa va vindem un produs, vrem sa va sprijinim in alegerea celei mai bune solutii pentru afacerea dvs. si pentru aceasta oamenii noștri va stau la dispozitie 24 ore din 24 cu sfaturi, detalii tehnice si suport atat in alegerea unui sigiliu, cat si pe parcursul folosirii unui sigiliu, de aceea contactati-ne cu incredere si in maxim 12 ore veti avea un raspuns la solicitarile dvs.

Sigiliile noastre va ofera un grad de inviolabilitate foarte ridicat si indiferent de tipul de sigiliu folosit va ofera urme clare ale incercarilor de fraudare produse pe timpul aplicarii lui.

Sigiliile oferite de TIPOHOLDING au serii unice ce sunt inregistrate in baza noastra de date, neexistand posibilitatea ca un sigiliu cu o anumita serie si logo sa se regaseasca printre alte produse comercializate, asigurand astfel confidentialitatea tuturor proiectelor de securizare.

Mai multe detalii legate de sigiliile noastre veti gasi in pagina de PRODUSE.

O dovada a preocuparii noastre constante in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite o reprezinta implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000.

O dovada a preocuparii noastre constante in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite o reprezinta implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000.

De asemenea, incepand cu anul 2006, Tipoholding obtine certificatul ISO 14001:2004 referitor la respectarea standardelor managementului de mediu.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
6 203 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sigilii termocontractibile - securizare documente - sigilii plastic

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TIPOHOLDING SA

Sigilii apometre, utilitatiSigilii apometre, utilitati
Sigilii apometre, utilitati
Sigiliu apometre Detalii: 1. Sigiliile MegaTwister SP se pot marca permanent cu laserul. Aceasta marcare cu laser ...
SIGILII METALICESIGILII METALICE
Sigilii metalice
Oferim cele mai bune sigilii atat din punct de vedere al calitatii, securizarii, dar si din punct de vedere al ...
Sigilii plasticSigilii plastic
Sigilii plastic
SIGILIILE DE PLASTIC se pot marca permanent cu laserul. Aceasta marcare cu laser ofera o securizare ridicata deoarece nu ...