Inscrie firma »
 

Prezentare S**************

Marcozia este o societate specializata pe domeniul infiintari / modificari societati comerciale care colaboreaza cu o echipa de juristi ( consilieri juridici, avocati ) specializati in drept comercial, cu o vasta experienta in domeniul societatilor comerciale, echipa coordonata de Consilier Juridic MARIUS COZMA si Avocat HOROTAN VASILE CONSTANTIN.
Infiintarea societatilor comerciale este principala activitate a societatii, in special pe zona judetului Satu Mare.
Societatea efectuaeaza de asemenea si modificarile care apar pe parcursul desfasurarii activitatii societatii. Astfel poate sa apara necesitatea efectuarii unei cesiuni de parti sociale, majorare sau micsorare de capital social, deschiderea unui punct de lucru sau schimbarea sediului social, modificarea duratei de functionare, numirea sau revocarea administratorului persoana fizica sau juridica.
In acest sens ne ocupam de intocmirea dosarului cu toate actele necesare inregistrarii in Registrul Comertului a mentiunilor referitoare la modificarea actelor constitutive, cu privire la asociati, capital social, schimbare sediu, modificarea duratei de functionare, administratori persoane fizice sau juridice.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
499 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: infiintari societati comerciale - modificari firme - acte firma

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MARCOZIA SRL

Oferta firmei SC MARCOZIA SRL nu contine nici un produs sau serviciu