Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura.
In functie de nevoile dvs. puteti decide singuri care dintre OFERTELE NOASTRE va avantajeaza:

I. FARA COMISION *
In acest caz, se va insera in contractele dvs. si/sau in facturile emise catre clientii dvs. faptul ca in cazul in care au depasit scadenta, urmarirea colectarii debitului se va incredinta societatii noastre.
DVS. NU PLATITI ABSOLUT NIMIC (cu exceptia contravalorii abonamentului lunar), tarifele prevazute in Anexa atasata se vor recupera de la debitori, peste sumele pe care le aveti dvs. de incasat.
*Se aplica numai creantelor neincasate facturate/contractate dupa data intrarii in vigoare a abonamentului.

II. COMISIOANE INCEPAND CU 1% (facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate de orice natura).
In acest caz, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra (daca nu aveti contract permenent, pentru fiecare caz in parte va fi necesara semnarea contractului de mandat).
1. In prima faza vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila:
- in termen de 5 zile de la scadenta unei facturi emise de Dvs. catre unul din beneficiarii serviciilor / produselor Dvs., veti contacta prin angajatii proprii debitorul, si veti cere acestuia sa plateasca debitul, fie telefonic fie prin emiterea unei notificari proprii de plata; se va acorda debitorului un termen de gratie de plata de maxim inca 3 zile ;
- in termen de 5 zile de la expirarea termenului de gratie de 3 zile, se va transmite prin fax/posta/e-mail catre RUPIT CONSULT S.R.L. copia facturii neachitate cu indicarea adresei postale/telefon (fax/ fix/ mobil) ale debitorului; S.C. RUPIT CONSULT S.R.L. va notifica in scris pe antet propriu debitorul sa plateasca debitul altfel va suporta costurile de urmarire spre incasare a creantei plus penalitatile contractuale si dobanzile legale; se va acorda un termen de plata de inca 3 zile de la primirea acestei notificari; daca debitorul plateste urmare a acestei notificari, Dvs. nu veti plati la RUPIT CONSULT S.R.L. nici costurile notificarii si nici un fel de onorariu;
2. Daca debitorul depaseste termenul de gratie acordat de RUPIT CONSULT S.R.L., vom demara procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia, de asemenea prin formularea de plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului, etc.
- in acest moment se va intra sub incidenta tarifarului aplicabil la serviciile de recuperare a creantei, urmand ca in baza contractului de mandat dintre Dvs. si S.C. RUPIT CONSULT S.R.L. sa se impute toate costurile catre debitor, iar RUPIT CONSULT S.R.L. va avea dreptul la onorariul de succes;
- dupa aceasta data, orice negocieri se vor purta pentru incasarea creantei, exclusiv de catre RUPIT CONSULT S.R.L. cu debitorul, toate demersurile urmand sa se realizeze pe antetele RUPIT CONSULT S.R.L. cu indicarea societatii dvs. in calitate de creditor-debitor al creantei ;
- S.C. RUPIT CONSULT S.R.L. are libertatea totala sa angajeze in cazul creantelor litigioase orice avocati, consilieri juridici subcontractori cu care va incheia contracte de asistenta juridica in numele ei si pe seamasocietatii dvs., pentru reprezentare procesuala ;
- Costurile de recuperare a creantelor vor fi suportate de societatea noastra, cu exceptia taxelor judiciare de timbru datorate strict catre instanta si/sau executor judecatoresc.
- In caz de succes, onorariul nostru consta intr-un comision cuprins intre 1-25% din valoarea debitului (exclusiv TVA), in functie de vechimea si cuantumul acestuia, stabilit o data cu incheierea contractului de mandat si perceput la momentul recuperarii reale si efective a creantei.

VECHIME CREANTE Tarif I* Tarif II I + II
Pana la 30 zile 0 1% 10%
31 - 40 zile 0 2%
41 - 50 zile 0 3%
51 - 60 zile 0 4%
61 - 70 zile 0 5%
71 - 80 zile 0 6%
81 - 90 zile 0 7%
91 - 100 zile 0 8%
101 - 130 zile 0 9%
131 - 150 zile 0 10%
151 - 180 zile 0 11%
181 - 210 zile 0 12%
211 - 240 zile 0 13%
241 - 270 zile 0 14%
271 - 300 zile 0 15%
301 - 330 zile 0 16%
331 zile - 12 luni 0 17%
13 - 15 luni 0 18% 15%
16 - 18 luni 0 19%
19 - 21 luni 0 20%
22 - 24 luni 0 21%
25 - 28 luni 0 22% 20%
29 - 32 luni 0 23%
33 - 36 luni 0 24%
Peste 36 luni 0 25%


In cazul in care aveti deja CREANTE DE RECUPERAT (II) si
doriti sa va asigurati in cel mai eficient mod de incasarea facturilor viitoare (I) ,
va propunem CELE MAI MICI TARIFE DIN TARA (I + II)!


Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta conform datelor din antet, sau sa ne contactati telefonic pentru preluarea cazului.

Echipa S.C. RUPIT CONSULT S.R.L.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
666 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: recuperare creante - recuperare debite

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RUPIT CONSULT SRL

Oferta firmei SC RUPIT CONSULT SRL nu contine nici un produs sau serviciu