Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

SAMA CLUB SRL - membra a grupului SAMA TEKSTILE TURCIA - , avand ca obiect productia si distributia de produse textile destinate pietei de decoratiuni interioare, comercializeaza o gama larga de perdele si draperii, tesute in fabrica proprie, din fibre textile de cea mai buna calitate. Tehnologia moderna de prelucrare si vopsire a fibrelor are ca rezultat produse competitive la nivel european si nu numai, acestea fiind exportate in tari precum Rusia, Ucraina, Grecia, Croatia, Moldova, Polonia, Ungaria, Slovenia, Algeria, Maroc, Egipt, Liban, Arabia Saudita, Qatar, Dubai si Israel. Calitatea produselor oferite este premium, iar target-ul este cumparatorul ai carui clienti au venituri medii si peste medie.
Capacitatea de productie a fabricii poate asigura un flux continuu de aprovizionare si raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor, societatea noastra oferind atat colectii clasice, cat si produse personalizate sau design-uri exclusive.
Produsele comercializate de societatea noastra sunt grupate in 3 mari grupe:
1.Colectia standard de perdele (voal, organza) si draperii (soft, tafta)- metraj - pentru care avem un stoc permanent
2.Colectia de perdele si draperii - metraj - in sistem cutting
3.Colectia de perdele si draperii ready made.
SAMA CLUB si-a dezvoltat o retea de clienti care acopera intreg teritoriul Romaniei. Aceasta retea este formata din societati comerciale de desfacere cu amanuntul, societati comerciale de decoratiuni interioare, reteaua BRICOSTORE ROMANIA (de la infiintarea societatii noastre) si reteaua BAUMAX ROMANIA.
Societatea noastra livreaza produsele pe baza de comanda si prin livrare directa. Plata se face cash sau la termen cu Bilet la Ordin si/sau fila CEC. Termenul de plata nu depaseste 60 de zile, conform contractelor-cadru incheiate cu clientii.
SAMA CLUB acorda, in principiu, egalitate de tratament clientilor sai in ceea ce priveste preturile. Totusi, in functie de cantitatea comandata, ritmicitatea comenzilor si termenele de plata, societatea noastra acorda clientilor sai discount-uri si/sau organizeaza, impreuna cu clientii, clientii campanii promotionale.
Participarea la targurile internationale de profil a permis firmei incheierea de contracte ferme cu clienti din Ungaria.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
4 146 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: PERDELE - DRAPERII - produse textile

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SAMA CLUB SRL

Oferta firmei SC SAMA CLUB SRL nu contine nici un produs sau serviciu