Inscrie firma »

S***************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***************************

Compania noastra S.C. Wireles Market Sistem S.R.L. este o companie romano-ungara fiind reprezentanta firmei Wireless Market Rendszerhaz KFT. din Ungaria. Asa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiilor de date mobile, domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe din punct de vedere profesional.

Compania noastra este lider de piata in domeniul mentionat. Prin realizarile noastre suntem in continua crestere economica. Dintre clientii nostrii fac parte furnizori de servicii de telefonie mobile nationale, si totodata dispunem si de o baza semnificativa de parteneri in domeniul automatizarii industriale, supravegherii de la distanta, culegerii datelor de la distanta, dezvoltarii, utilizarii comunicatorilor,. in urma dezvoltarilor efectuata pana acum am acumulat un bagaj insemnat de cunostinte de specialitate.

Printre cele mentionate,suntem si furnizorul principal al Companiei OPTION care este producatorul generatiei noi de router-e si card modem-uri.
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
12 302 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: comunicatii wireless - comunicatii date mobile

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WIRELES MARKET SISTEM SRL

F PHONEF PHONE
F phone
Aparatul F-Phone seamana cu telefonul nostru obisnuit din casa sau la birou, cu diferenta ca pentru functionare avem ...
F-GATE PremicellF-GATE Premicell
F-gate premicell
Este o interfata care langa subcentralele telefonice asigura accesul la reteaua GSM, adica este un terminal care se ...
Globesurfer III HSUPA/WLAN routerGlobesurfer III HSUPA/WLAN router
Globesurfer iii hsupa/wlan router
GlobeSurfer III HSUPA/WLAN Router Dispozitivul se poate utiliza cu succes la stabilirea unei conexiuni wireless intre ...