Inscrie firma »
 

Prezentare S*******************

On Move Media lanseaza in exclusivitate in Romania, cea mai noua metoda de promovare outdoor. Si daca aceasta stire nu face valuri, camionul On Move va face cu siguranta in randul trecatorilor si al soferilor din Capitala.
Inca de la aparitie, TV Screen-urile s-au bucurat de o apreciere deosebita in randul expertilor de marketing. Panotajul mobil a inregistrat de asemenea o eficienta deosebita, fiind considerat de multi un \'must have\' al unei campanii publicitare de succes. Pornind de la aceste premise, On Move Media si-a propus sa atinga un maxim de eficienta in promovarea brand-ului dumneavoastra prin imbinarea avantajelor celor doua canale de comunicare. Astfel a aparut camionul On Move, marcand o noua treapta pe scara evolutiei publicitatii outdoor a secolului XXI.
Avand un traseu prestabilit, camioanele publicitare On Move acopera cele mai aglomerate zone ale orasului, facandu-si simtita prezenta pe principalele artere bucurestene inca de la primele ore ale diminetii, atunci cand traficul rutier si cel pietonal ating cote maxime. Intr-un oras din ce in ce mai aglomerat, intr-un secol in care viata oamenilor tinde sa fie din ce in ce mai activa, expunerea populatiei la acest nou canal de comunicare este din ce in ce mai mare.
PREZENTARE S*******************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************
412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: publicitate outdoor neconventionala - panotaj mobil - led display tv screen

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ON MOVE MEDIA SRL

Oferta firmei SC On Move MEDIA SRL nu contine nici un produs sau serviciu