Inscrie firma »
 

Prezentare P*******

Platinum STUDIO este o agentie de web design din Romania, cu sediul in Craiova, specializata in realizarea de site-uri web profesionale, optimizare si promovare site web, programare web (e-commerce),
realizarea de mape de prezentare si carti de vizita.


Pe langa web design, oferta de servicii multimedia mai include: creare cd de prezentare, creare de bannere publicitare web, flash sau gif, animatii flash, logo design (creare sigla firma), mape de prezentare, carti de vizita, e-cards.

Orice firma are nevoie de publicitate si cum internetul este o foarte buna sursa de informatie cu milioane de utilizatori este indicat ca orice firma care se respecta sa aiba un site web.
Platinum STUDIO este o agentie de creatie web prin intermediul careia puteti sa beneficiati la maxim de avantajele oferite de catre internet prin dezvoltarea unor pagini web profesionale usor de utilizat.
De multe ori site-ul reprezinta primul contact cu un posibil client. Stiind ca prima impresie este cruciala, misiunea noastra esta sa construim prin serviciile noastre o imagine reprezentativa pentru afacerea dumneavoastra.

Dat fiind ca web site-ul isi propune nu doar sa va prezinte publicului online, ci si sa va promoveze mai eficient, asiguram tuturor web site-urilor realizate de noi optimizare pentru motoare de cautare (SEO) si promovare online, astfel incat acestea sa atraga cat mai multi vizitatori si sa va prezinte in mod profesionist, sustinand astfel imaginea online a brandului.
Va oferim colaborarea noastra in toate etapele procesului de dezvoltare a site-ului: definirea scopurilor si obiectivelori, definirea publicului caruia i se adreseaza, determinarea structurii optime, proiectare, optimizare grafica si pentru motoarele de cautare, determinarea celor mai eficiente metode de promovare si monitorizarea permanenta a eficacitatii acestora, solutii de hosting (gazduire web), intretinerea si actualizarea continutului si structurii site-ului.
PREZENTARE P*******
MEMBRU
GRATUIT
P*******
450 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: web design - optimizare site - programare web

ULTIMELE PRODUSE ALE PLATINUM

Oferta firmei Platinum nu contine nici un produs sau serviciu