Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Avem experienta si logistica necesare pentru a va oferi servicii prompte, eficiente si de calitate in urmatoarele domenii: deratizare, dezinfectie, dezinsectie, curatenie si ignifugare. Suntem la dispozitia clientilor 24h/24h.
Avem o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii in combaterea insectelor si rozatoarelor, in dezinfectie si ignifugare.
Colectivul tanar, preocuparea constanta pentru imbunatatirea metodelor de lucru in pas cu noile tehnici, precum si receptivitatea la cerintele clientilor nostri, ne-au adus numeroase satisfactii.
Dispunem de echipament tehnic modern, adecvat tuturor tipurilor de tratamente aplicate ca solutii la problemele dumneavoastra.
Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri este obiectivul principal al politicii firmei noastre. In plus oferim consultanta gratuita, pentru a evita situatiile neplacute pe viitor.
Suntem o echipa care, prin promptitudine, seriozitate si o munca realizata temeinic si cu pricepere acumulata din experienta de lucru in domeniu, avem ca rezultat eficienta si pastrarea clientilor chiar de la inceputuri.
Relatiile intre noi si clienti au fost intotdeauna amiabile, bazate pe incredere, flexibilitate.
Nu am refuzat nici un client, oricat de mica a fost problema sau solicitarea.
Portofoliul firmei a crescut constant astfel ca in 2008 avem clienti din cele mai diverse domenii si locatii.
Suntem constienti ca actiunile noastre trebuie sa ne fie o buna recomandare pentru colaborarile viitoare. De aceea, managementul S.C. A.C.S. Co S.R.L. se angajeaza sa asigure toate resursele si cadrul de munca adecvat pentru satisfacerea cerintelor legale referitor la calitate si la aspectele de mediu.
Daca vreti sa aveti o viata mai confortabila si sanatatea este importanta pentru dumneavoastra apelati cu incredere la serviciile oferite de firma noastra.
Firma noastra ofera serviciile profesionale de deratizare, dezinfectie, dezinsectie, tratarea si combaterea mucegaiului cu garantie pentru fiecare interventie. Folosim o gama larga de produse cu toxicitate foarte redusa pentru om, dar foarte ridicata pentru paraziti, rozatoare, insecte. Substantele utilizate nu pateaza, nu au miros si sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania in conformitate cu legislatia UE, respectand standardele de calitate ISO 2001.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
1 421 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Dezinsectie - Deratizare - Dezinfectie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC A.C.S. CO. SRL

Servicii de dezinsectie,deratizare, dezinfectie si curatenieServicii de dezinsectie,deratizare, dezinfectie si curatenie
Servicii de dezinsectie,deratizare, dezinfectie si...
Folosim produse ecologice, produse care nu sunt toxice pentru om si animale. S.C. A.C.S. Co. S.R.L are experienta ...