Inscrie firma »

S***********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S***********************

Firma care se ocupa de prestarea de servicii financiare si de avocatura.

Compania a fost infiintata la inceputul anului 2003, pentru a putea valorifica sistematic si in cadrul unei echipe experienta dobandita de fondatori, juristi si economisti cu experienta.
Proiectul s-a dovedit de succes, iar incepand cu anul 2005 am extins activitatea noastra la consultanta financiar bancara, prin activitatea desfasurata incercand sa venim in intampinarea potentialilor clienti ai societatilor bancare partenere, sa mediem si facilitam relatia dintre client si banca.

Desfasuram activitatea de broker de credite bancare in baza unor contracte de parteneriat cu banci interesate sa-si dezvolte portofoliul de clientela inclusiv prin promovarea prin parteneri a produselor lor de creditare.

In derularea activitatii incercam sa raspundem nevoilor clientilor nostri cu maxim profesionalism, rapiditate si corectitudine. In acest scop am selectat si instruit cu cea mai mare atentie echipa noastra, persoane dedicate si motivate sa vina in intampinarea clientului si sa-i acorde tot sprijinul de care acesta are nevoie pentru a selecta produsul bancar adaptat nevoilor acestuia.

Consultantii nostri financiari alcatuiesc o echipa multidisciplinara de profesionisti, exclusiv persoane cu studii superioare sau studenti in domeniile care au legatura cu activitatea noastra: economisti, juristi, experti in comunicare, avocati.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
254 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: financiar - broker de credite bancare - servicii broker

ULTIMELE PRODUSE ALE SC CEZAR SI CEZAR S.R.L.

Oferta firmei SC CEZAR SI CEZAR S.R.L. nu contine nici un produs sau serviciu