Inscrie firma »
 

Prezentare P************

PULS PRINTING Constanta inseamna:
*VITEZA DE EXECUTIE - comenzi ce se pot executa pe loc, cat timp beti o cafea, ori in cel mult 24-48h, in functie, desigur, de complexitatea lucrarii!
*CALITATE - cand acest aspect primeaza, pentru ca standardele dvs. sunt dintre cele mai inalte, noi va oferim solutii concrete, complete si foarte rapide in vederea promovarii afacerii dumneavoastra.
*COMENZI DUPA BUGET - in aceste vremuri in care bugetele pentru publicitate s-au diminuat, noi va oferim posibilitatea de a tipari atat in tiraje mici si medii, cat si in tiraje mari, de la un singur exemplar pana la un milion!
*Pentru tirajele mari aveti posibilitatea tiparirii offset. Intrucat notiunea de "tiraje mari" este destul de ambigua, departamentul nostru de vanzari va va sta la dispozitie pentru a stabili impreuna in ce "categorie" se incadreaza comanda dvs. In acest sens, pentru detalii, cotatii sau comenzi, va rugam sa ne trimiteti email .
*Un alt aspect foarte important pentru tiparul digital este dimensiunea printurilor. La noi MARIMEA TIPARITURILOR nu conteaza! Fie ca e format A6 sau mai mic, ori fie ca e de dimensiuni gigantice, noi nu va vom refuza! Dimpotriva, ne va face placere sa va oferim tiparituri la orice dimensiune! "
PREZENTARE P************
MEMBRU
GRATUIT
P************
248 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tipar digital - tipografie - productie publicitara

ULTIMELE PRODUSE ALE PULS PRINTING

Oferta firmei Puls Printing nu contine nici un produs sau serviciu