Inscrie firma »
 

Prezentare S*********

INEL ca si organizatie isi are inceputul si traditia in anul 1968 cand a luat fiinta Trustul de Instalatii Montaj Bucuresti (TIMB), trust care a preluat toate lucrarile de instalatii montaj in obiective industriale din sud-estul Romaniei.
Tot in acel an s-a infiintat la Buzau - Santierul de Instalatii Electrice, parte a TIMB, care realiza toate lucrarile de instalatii electrice si automatizarea proceselor tehnologice in cadrul obiectivelor de investitii din zona industriala a judetelor Buzau, Vrancea, Ialomita si Calarasi.

In 1993 ia fiinta SC INEL SA prin separarea Santierului de Instalatii Electrice de trust, cu sediul administrativ la Buzau. Nou infiintata companie cu capital privat romanesc 100% a continuat traditia executarii lucrarilor de instalatii electrice impunand noi standarde de calitate in domeniu.
Inca de la infiintarea noii companii, am inteles ca trebuie sa dezvoltam programe noi, sa perfectionam si sa diversificam concepte de abordare a relatiilor de piata. Beneficiind de prestatiile specialistilor pe domeniu si avantajele tehnologiei cu care lucram, ne-am propus si am atins standardele de calitate aplicate in spatiul comunitar.
Intre timp compania si-a completat competentele cu moderna familie de instalatii speciale (curenti slabi) ; domeniu aparte de instalatii electrice in care am recrutat specialisti, am initiat si perfectionat parteneriate cu producatori de renume in echipamente de curenti slabi, si am reusit sa ne facem deja un portofoliu de clienti importanti.
Astfel, dezvoltarea companiei in ultimii ani a dus la obtinerea unor rezultate economico-financiare deosebite, care situeaza INEL SA in topul firmelor de profil la nivel national, ceea ce ne intareste convingerea ca, pe viitor putem derula proiecte importante in calitate de parteneri.
PREZENTARE S*********
MEMBRU
GRATUIT
S*********
401 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: instalatii electrice - electrice

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INEL SA

Oferta firmei SC INEL SA nu contine nici un produs sau serviciu