Inscrie firma »
 

Prezentare S***********

Pensiunea TOSCA este situata in mun. Vaslui, jud. Vaslui, pe DN 24. Pozitionarea sa la iesirea din municipiu catre mun. Iasi asigura accesul facil dar si linistea si confortul necesar pentru odihna si relaxare.

Este clasificata de Ministerul Turismului la ** stele insa serviciile oferite ating cu usurinta confortul unei unitati de *** stele.

Astfel, va punem la dispozitie :

- camere in regim single

- camere in regim dublu

Camerele sunt spatioase cu suprafete intre 18 si 25 mp, dotate cu baie proprie, televizor cu diagonala de 72 cm si aer conditionat.

Pensiunea dispune de restaurant in regim demipensiune cu preparate traditionale Parcarea proprie permite stationarea autoturismelor dar si a vehicolelor mari.

Paza permanenta a unitatii face ca bunurile dvs. sa fie in siguranta. Pensiunea dispune de asemenea de toate utilitatile pentru confortul dvs. cat si pentru eventualele afaceri derulate de dvs.

Astfel puteti primi si transmite faxuri, mail-uri, puteti organiza in sala pensiunii intalniri de afaceri sau seminarii deoarece dispunem de tehnica necesara : computer, televizor cu plasma cu diagonala mare pentru prezentari si sistem audio.

Daca toate acestea v-au convins nu ezitati sa faceti rezervare pentru numarul de camere si pentru perioada dorita.
PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
634 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Pensiunea TOSCA - pensiune

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LEXUS SRL

Oferta firmei SC LEXUS SRL nu contine nici un produs sau serviciu