Inscrie firma »
 

Prezentare S****************

Comercializare si oferire consultanta referitor la fose septice, ministatii si statii de epurare, tevi si fiting-uri polietilena si PVC, sisteme de incalzire clasice, in pardoseala, etc.
Datorita problemelor pe care romanii le intampina in viata de zi cu zi, cu privire la preturi si calitate produse, noi, Magic Edil, incercam sa realizam si sa oferim produse de calitate, cu un cat mai mare randament de functionare, respectand cu strictete viziunea nostra referitoare la raportul optim pret - calitate.
Integrarea in UE, pe langa libertatile si drepturile oferite, trebuie inteleasa si sub aspectul faptului de a te supune legilor, de a proteja mediul, de a respecta valorile intrinseci ale natiei si drepturile omului, si nu in ultimul rand de a respecta omul asa cum este el. Din acest punct de vedere, noi dorim realizarea si implementarea unui nou sistem de vanzare, si anume consilierea adevarata a clientului si ofertarea de produse sau echipamente pe adevaratele nevoi ale sale.
Pentru orice informatie referitoare la pret, calitate sau proiectare, specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru a va consilia si indruma aupra celui mai bun produs care vi se potriveste dumneavostra, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere financiar.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 041 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fose septice - statii de epurare - canalizare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MAGIC EDIL SRL

Separator ulei, grasimi si hidrocarburiSeparator ulei, grasimi si hidrocarburi
Separator ulei, grasimi si hidrocarburi
Separatoarele de ulei sunt concepute si construite astfel incat sa ajute la inlaturarea efectelor produselor petroliere ...
Fose septiceFose septice
Fose septice
Fosele septice sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatiile civile. ...