Inscrie firma »
 

Prezentare F**********

Societatea FOCUS GROUP a fost fondata in anul 2001 de specialisti cu experienta de peste doua decenii in domeniul comertului exterior si transporturilor internationale de marfuri, dorind sa devina una dintre cele mai cunoscute case de expeditii internationale din Romania.
Sediul central al firmei este in Bucuresti, dar activitatea la nivel national se desfasoara prin sucursalele infiintate pe langa urmatoarele sapte birouri vamale: BUCURESTI -Targuri si Expozitii, PITESTI, CRAIOVA, RM. VALCEA, SLATINA, TARGOVISTE si CONSTANTA incinta Port - Bursa Noua si incinta Port Nou.
Compania noastra a demonstrat o calitate inalta a serviciilor oferite, dovada fiind cei peste 200 de clienti permanenti ai firmei noastre, acestia fiind convinsi nu numai de experienta, ci si de seriozitatea si pertinenta solutiilor propuse de expertii companiei. Printre clientii care au incredere in serviciile prestate de compania noastra se numara: PETROM SA, ALRO Slatina, LUXTEN LIGHTING, METALEXPORTIMPORT SA, OLTCHIM Rm-Valcea, LADA Leasing SRL, ELECTRICA SA BUCURESTI, ELECTROPUTERE CRAIOVA, FIBREX SA Savinesti, MEDICAROM SA, ANA ELECTRONIC, WIENERBERGER, SANTIERUL NAVAL CONSTANTA, CRAMELE HALEWOOD SA, GRIVCO SA, VAILLANT ROMANIA SRL.
De curand am inceput realizarea unei investitii majore intr-o baza de expeditie proprie. Acest obiectiv va cuprinde birouri, depozite si un terminal de containere (cu acces rutier si pe cale ferata) extinse pe o suprafata de aproximativ 18000 m.p. aflata pe soseaua de centura a Bucurestiului.


S.C. FOCUS GROUP SRL ofera clientilor sai la toate punctele de lucru, urmatoarele pachete de servicii:
- Expeditii si transporturi internationale de marfuri derulate in trafic rutier, feroviar, fluvial, maritim si containerizat, in tarile U.E. (Italia, Germania, Franta, Spania, Marea Britanie, Grecia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Suedia, Danemarca Cehia, Polonia, Ungaria), in Turcia si in spatiul fostei C.S.I.;
- Intocmirea formalitatilor vamale de import/export/tranzit/antrepozitare, respectiv:
§ Declaratii vamale (primara, complementara, de valoare in vama, etc.);
§ Asistenta la vamuire si reprezentare in vama;
§ Completare carnet TIR, CMR, certificate EUR, etc.
- Garantarea tranzitelor de marfuri aflate sub sigiliu vamal sub acoperirea documentului T1 (societatea este autorizata sa utilizeze garantia globala in aplicarea sistemului de tranzit comun, pe teritoriul Romaniei).
- Gruparea, degruparea, manipularea si depozitarea marfurilor pentru traficul de grupaj in spatii de depozitare, in suprafata de aprox. 3000 mp., amenajate conform standardelor in vigoare si detinute in Bucuresti, Pitesti, Targoviste, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea si Constanta.
In afara calitatii serviciilor logistice si de transport intern si international de marfuri, firma noastra a demonstrat, prin serviciile de consultanta privind expeditiile internationale si reglementarile vamale, ca este un partener solid si de incredere pentru clientii sai.
Va rugam sa apelati cu toata increderea la serviciile firmei noastre.
PREZENTARE F**********
MEMBRU
GRATUIT
F**********
9 038 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Transporturi » Transport rutier

ULTIMELE PRODUSE ALE FOCUS GROUP

Transporturi internationale si comisionare vamalaTransporturi internationale si comisionare vamala
Transporturi internationale si comisionare vamala
S.C. FOCUS GROUP SRL ofera clientilor sai la toate punctele de lucru, urmatoarele pachete de servicii: - Expeditii ...