Inscrie firma »
 

Prezentare F*****************

Consultanta financiara
Clientii nostri persoane fizice vor fi informati de consultanti financiari cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a putea lua un credit si vor fi consiliati, absolut gratuit, cu privire la cea mai buna solutie de finantare, adaptata nevoilor Clientului.

Inainte de a completa dosarul realizam un pre-scoring, pe baza unor formule de calcul primite de la bancile partenere, prin care va indicam suma exacta pe care o puteti accesa si perioada cea mai potrivita de rambursare, in functie de venituri, garantiile oferite bancii si evident necesitatile Dumneavoastra concrete.

Veti fi asistat la completarea cererilor si documentatiei necesare pentru creditul de care aveti nevoie si ne vom asigura ca dosarul este complet inainte sa ajunga la banca aleasa de Dumneavoastra, astfel incat acesta sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi aprobat cu maxima rapiditate.

Noi depunem dosarul la banca, unde ne asiguram ca este analizat in cel mai scurt timp posibil. Dumneavoastra veti fi informat telefonic de consultantii nostri cand sa va prezentati la sucursala bancara aleasa, unde nu faceti decat sa ridicati banii.

Pentru clientii nostri persoane juridice recomandam solutii complexe de finantare, adaptate si personalizate in functie de nevoile concrete ale Clientului si produsele de finantare ale bancilor partenere.

Asistam Clientul nostru persoana juridica la intocmirea in mod corect a documentatiei de credit, semnalam eventualele probleme din timp si recomandam solutii de depasire a acestora, negociem cu banca aleasa de Client conditiile de finantare, rambursare si garantare a creditului, eventualele reduceri de dobanda sau bonusuri pentru Client.
PREZENTARE F*****************
MEMBRU
GRATUIT
F*****************
1 240 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta financiara - consultanta obtinere crdit

ULTIMELE PRODUSE ALE FBB CONSULTING SRL

Credit pentru nevoi personaleCredit pentru nevoi personale
Credit pentru nevoi personale
Clientii nostri persoane fizice vor fi informati de consultanti financiari cu privire la conditiile pe care trebuie sa ...
FBB CONSULTING SRL ESTE INSCRISA IN