Inscrie firma »

R*********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare R*********************************

Rogalski Grigoriu Public Relations este agentia specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Creata ca o initiativa antreprenoriala a cinci parteneri - Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski, Simona Dan si Florina Varzariu, agentia are experienta a zece ani de specializare in domeniul Relatiilor Publice - dezvoltata anterior ca divizie in cadrul agentiei de publicitate TEMPO - si validarea a sute de proiecte de referinta in Romania si la nivel regional.

Rogalski Grigoriu este prima agentie din Romania careia International Public Relations Association (IPRA) i-a acordat trofeul Golden World Award, considerat Oscarul PR-ului, pentru cea mai buna lansare a unui brand la nivel international, precum si prima detinatoare a trofeului SABRE European Awards pentru excelenta in crisis management. Avand o echipa de 15 consultanti specializati prin Chartered Institute of Public Relations, precum si competente extinse in comunicare, prin cursuri de Creative Planning, Idea Management si Competitive Intelligence, Rogalski Grigoriu este agentia de PR cu expertiza completa in consumer, healthcare, business-to-business, financial, real estate, retail, litigation PR, crisis & issues management. Portofoliul de clienti ai agentiei include atat organizatii locale, cat si internationale - Agricola Bacau, Atlas Corporation, Baneasa Investments, BSG, BSR, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, LaborMed Pharma, Millennium Bank, New Kopel Sixt, Ocif Group, Kiwi Finance, Petrom, Tassullo, Tuborg Romania.

Avand un model propriu de management al ideilor si al talentelor, precum si instrumente de PR create pentru a facilita comunicarea companiilor cu toate categoriile de public tinta, Rogalski Grigoriu se pozitioneaza de partea publicului, contribuind in mod activ si vizibil la atingerea obiectivelor de business ale clientilor sai.
PREZENTARE R*********************************
MEMBRU
GRATUIT
R*********************************
485 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Relatii Publice - Consultanta - Media Relations

ULTIMELE PRODUSE ALE ROGALSKI GRIGORIU PUBLIC RELATIONS

Oferta firmei Rogalski Grigoriu Public Relations nu contine nici un produs sau serviciu
ROGALSKI GRIGORIU PUBLIC RELATIONS ESTE INSCRISA IN