Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

INNODEV a aparut pe piata in anul 2004 si a fost infintata de catre un grup de ingineri cu o vasta experienta in domeniul telecomunicatiilor, R&D hardware si software si automatizari industriale.

Servicii oferite:
Machine - to - Machine
* Proiectare sisteme de comunicatii intre echipamente independente.
* Proiectare sisteme de telemetrie
* Integrare SCADA

Automatizari industriale
* Dezvoltare aplicatii SCADA
* Instrumentatie virtuala Labview
* Proiectare sisteme baze de date
* Proiectare echipamente de masura si achizitie de date
* Securizare sisteme SCADA distribuite

Consultanta Telecomunicatii
* Design retele de telecomunicatii voce-date
* Audit retele de telecomunicatii
* Dezvoltare software telecom
* Implementare retele de telecomunicatii voce si date
* Sisteme de tip Call-Center

InnoDev SRL este o companie nou aparuta in piata de IT si automatizari industriale din Romania. Avand in vedere ca in acest domeniu de activitate concurenta in piata este foarte mare firma noastra a incercat o abordare un pic diferita - nu am aparut pe piata pentru a importa sau a integra diferite componente sau subansamble ci pentru a dezvolta de la zero tehnologii sau solutii.
Un alt avantaj a fost ca proiectand de la zero o solutie, am putut incorpora unele dintre cele mai noi si mai inovative tehnologii existe in domeniu.

De partea cealalta a "baricadei", o astfel de abordare este intotdeauna benefica pentru client, deoarece acesta achizitioneaza in final o solutie gandita special pe nevoile sale, pe fluxul sau de productie sau pe fluxul sau de trasmitere a informatiilor. Intotdeauna clientul va avea acele echipamente care ii sunt necesare si nu echipamente cu numeroase functii din care el foloseste doar cateva.

Plecand de la aceste premise, la sfarsitul anului 2008, am realizat cu succes testele pilot pentru WSS - Wireless Sensor Systems, un sistem modular de achizitie de semnale digitale sau analogice, prelucrarea "on site", transmiterea wireless la distanta a datelor si integrarea si prezentarea acestora intr-un sistem de monitorizare cetralizat, sistem de tip SCADA, folosind ca protocol de comunicatie ZigBee.

InnoDev WSS ofera un serviciu sigur in orice locatie de interior sau de exterior, folosind o retea tip wireless mesh.

Avantajele solutiei ZigBee InnoDev

* Utilizeaza echipamentele deja existente valorificand astfel investitiile realizate anterior.
Echipamentele InnoDev se pot interconecta cu orice tip de echipamente: iesire in curent, in tensiune, in impulsuri, MODBus, ProfiBus etc.
* Costuri aditionale zero
Prin folosirea retelei ZigBee se elimina costurile aditionale legate de plata lunara a unui abonament GSM pentru fiecare dispozitiv.
* Salvarea si prelucrarea locala a datelor
Dispozitivul WS1001 salveaza si prelucreaza local datele (se pot stoca pana la 3000 de inregistrari a cate 16 octeti / inregistrare).
* Retea de tip plasa asigura 0 down-time
Datorita tipului de topologie plasa fiecare dispozitiv poate ruta mesajul vecinilor sai. Astfel se asigura transferul datelor chiar daca unul sau multe routere 'dispar' din retea.
* Integrarea altor senzori si elemente de actionare
Din momentul realizarii retelei ZigBee se pot integra ulterior orice alt tip de echipament (senzor sau element de actionare).
* Comunicatie criptata
Comunicatia este criptata folosind o cheie de tip AES. Cheia retelei este modificata la fiecare 4 ore.

Innodev a dezvoltat si echipamentele proprii pentru aplicarea acestei solutii moderne si mult mai putin costisitoare fata de cele care folosesc modem GSM/GPRS/3G.
Astfel o solutie GSM - SMS este cea mai scumpa, deoarece informatia trebuie transmisa foarte des.
Solutia GSM - GPRS are de asemenea un cost ridicat, pentru ca, desi volumul de date e mic, se adauga headerul de TCP-IP pentru fiecare pachet. Dat fiind numarul mare de pachete transmise se ajunge la un cost considerabil.

Solutia ZigBee InnoDev are costuri aditionale ZERO, pentru ca reteua este formata local. Astfel volumul de informatie transmis poate creste in vederea obtinerii unei monitorizari si mai precise.

Innodev va ofera toata gama de echipamente ZigBee incepand de la senzori si elemente de actionare ZigBee pana la bridge-uri MODBus-ZigBee, WiFi-ZigBee, 3G-ZigBee.
Fiecare brigde suporta unul mai multe clustere ZigBee. Bridge-urile permit integrarea in noua retea a echipamentelor deja existente, valorificand astfel investitiile deja realizate anterior.

Un bridge MODBus-ZigBee permite tunelarea adreselor si mesajelor MODBus folosind protocolul ZigBee. De asemenea Innodev furnizeaza modemuri si pentru alte protocoale cum ar fi Profibus, DeviceNet, protocoale proprietare s.a.m.d.

Pentru extinderea retelei si transmiterea informatiei la distante foarte mari se va utiliza un bridge WiFi-ZigBee ce permite transferul datelor pe o distanta ce variaza intre 10 pana la 100 km.
Un bridge GSM-ZigBee (sau bridge 3G-ZigBee) permite monitorizarea instalatiilor aflate in locatii diferite din alte judete, alte tari, oriunde exista semnal GSM/3G.

Pentru mai multe detalii vizitati lista de produse.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
4 266 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Retele telecomunicatii - Dezvoltare aplicatii SCADA - Wireless remote control - zigbee

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INNODEV SRL

Wireless Sensor SystemWireless Sensor System
Wireless sensor system
WSS este un sistem modular de achizitie de semnale digitale sau analogice, prelucrarea "on site", transmiterea wireless ...
Aplicatie SCADA - WSS GUIAplicatie SCADA - WSS GUI
Aplicatie scada - wss gui
Aceasta aplicatie se bazeaza pe sistemul de baze de date MySQL si pe suita de programe Labview avand urmatoarele ...
WSS 1010WSS 1010
Wss 1010
WSS1010 este un gateway intre reteaua ZigBee si reteaua IP. Catre ZigBee se conecteaza folosind WSS1000 pe USB. Pentru ...
WSS 1001WSS 1001
Wss 1001
WSS1001 este echipamentul terminal al sistemului WSS. El se conecteaza la echipamentele sau senzorii ce trebuiesc ...
WSS 1000WSS 1000
Wss 1000
WSS1000 are un dublu rol in solutia WSS. Rolul sau principal este Coordinator al retelei Zigbee. El contine toate ...