Inscrie firma »
Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru

Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru

Cantareste doar 114 grame cu dimensiuni reduse si tastatura culisanta de tip "slide", prezinta design conturat de linii anatomice si finisaj exceptional, software JAVA, aplicatie pentru inregistrarea convorbirilor, si se recomanda ca un telefon dual sim elegant dar si complex. Puteti instala un microSD card de 2GB care adauga confort si care deasemenea suporta "drag and drop" pentru transferul de date, este perfect pentru transferul fisierelor MP3 pentru a fi ascultate in casti sau in difuzoarele stereo incorporate. Poate fi folosit si ca webcam daca il conectati la un PC.

Nou! Telefonul ruleaza JAVA 2.0 si detine o memorie interna rapida dual core de 2 MB ce permite instalarea de aplicatii software JAVA. Deasemenea puteti instala mii de jocuri JAVA ce se gasesc gratis pe internet.

Producatorul acestui telefon este TINNO MOBILE TECHNOLOGY LTD., unul dintre primii producatori de telefoane orginale (ODM -original design manufacturer) din China. Faptul ca aceste telefoane sunt produse in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2009, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala. TINNO inventeaza si dezvolta modele noi, apoi vinde solutiile de fabricatie si produsul finit marcilor telecom locale din occident ce branduiesc telefoanele cu marca lor in carcase cu aspect individualizat, explicatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Original_Design_Manufacturer

De ce un astfel de telefon cu tehnologie Dual SiM nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatatii vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes si piata europeana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane lipite, componentele principale fiind dublate. In plus aparatele sunt veritabile playere MPEG4.

Specificatii tehnice:

Tip: telefon cu 2 transmitatoare GSM, 2 receptoare, 2 antene, 2 TASTE DE APEL, suporta 2 cartele SiM active simultan in acelasi telefon

Apel in asteptare intre cele 2 cartele, in timp pe purtati o convorbire pe SIM 1, puteti primi o alta convorbire pe SIM 2.

Dual Band: GSM1: 900M/1800M; GSM2: 900M/1800M; Liniile GSM1 si GSM2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania VODAFONE, ORANGE si COSMOTE, si deasemenea functioneaza in toate retelele GSM din alte tari!

Nou! Comunicatii mobile prin port Dual Bluetooth V.2.0 ! Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.

Nou! Comunicatii audio-video A2DP prin Bluetooth stereo! Atunci cand ascultati muzica sau vizionati un film puteti asculta sonorul si intr-o casca bluetooth!

Ecran: 2" (5,1cm), inregistrare video QVGA 240 x 320 pixeli, 262144 culori, TFT LCD

Nou! Camera: 3.2 mega pixeli, dimensiune maxima fotografie 2048x1536 pixeli

Sunet: Mono, 64biti polyphonic, Vibratii

Functia Black List - 5 numere ! Cu aceasta functie puteti bloca anumite persoane din a va apela. Foarte simplu, introduceti numerele de telefon in meniul "Black List", apoi cand persoana respectiva va incerca sa va sune va primi un ton ca atunci cand suna ocupat.

Aplicatii: MP3 Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, camera, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, memo, world time.

Programare inchis/deschis: Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP, Functie webcam, Play Movies in Full/Half Screen; Puteti inregistra in timp real propria convorbire telefonica!

Inregistrare automata a convorbirilor: Puteti seta telefonul pentru a inregistra in permanenta toate convorbirile telefonice! Acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie, nefiind necesara interventia dvs. in timpul convorbirii pentru a porni inregistrarea. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita, toate convorbirile fiind stocate automat! Se recomanda achizitionarea unui card de 2GB ce permite sa salvati 5 ore de convorbiri.

Advanced video/audio features:
Suporta: .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4 MPEG4
Camcorder Setting: White Balance, EV (-4~+4), Night Mode
Video Setting: Grayscale, Sepia, Sepia Green/Blue, Color Invert, Gray Invert, Blackboard,
Whiteboard, Copper/Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch,
Video Quality: Low, Normal, Fine, High

Memorie interna libera: 2005 KB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 2GB.

Suporta: GPRS: CLASS 10, FR, EFR, HR, MMS, WAP (2.0 edition), Special proiectat pentru reteaua GSM/GPRS

Mesaje: Cardul principal: SMS, EMS, MMS, Email, Voice Message. Cardul secundar: SMS

Nou! Meniul telefonului contine aplicatia E-Mail Inbox ce va permite sa primiti/trimiteti mesage e-mail direct in/din memoria telefonului.

Nou! Capacitate agenda telefonului: 1000 sms, 1000 numere

E-book reader: citeste documente in format .TXT, puteti incarca fisiere .TXT de mari dimensiuni cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului.

Apelare: Suport apelare cu IP; Apelare automata "Speed Dial"; Arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Engleza, Turca

Dimensiuni: 103mm x 49mm x 19mm

Greutate: 114g (cu bateria de 1000mAh inclusa)

Baterii: include 2 baterii Lithium-ion de 1000 mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ.
Deoarece telefonul TINNO NG-900 nu are ecran tactil, nu necesita nici baterie foarte mare, astfel autonomia telefonului este similara telefoanelor cu ecran tactil si baterii foarte mari.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 5 zile

Timp de convorbire: 4 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 set casti "hands-free", 1 cablu de date USB si 1 incarcator pentru priza europeana de capacitate mare (500mAh) cu port USB, cutie pentru cadou confectionata din piele sintetica si catifea.

Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer sau Notebook cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana.

Culoare: Negru; Tinno NG-900, acesta beneficiaza de software JAVA + aplicatie pentru inregistrarea convorbirilor in mod automat, in plus finisajul exceptional si camera de 3.2mpx il recomanda ca un telefon dual sim elegant dar si complex.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 450 720 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON DUAL SIM TINNO NG-900 -NEGRU

Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negruTelefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negru
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DS...
Telefonul Tinno General Mobile DST10 a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0678. Valoare SAR = ...
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negruTINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 610.33
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CP...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 573.18
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CP...
Acum puteti vorbi pe o cartela si primi in acelasi timp un apel telefonic pe celelalte, datorita functiei hardware de ...
RON 573.18
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -cafeniuTelefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -cafeniu
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negruTelefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 415.34
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -rosuTelefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -rosu
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 573.18
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negruTelefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiF...
Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret ...
RON 415.34
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU...
Lansat:14 Aprilie 2011, primul telefon din lume cu 4 SIM-uri si 2 procesoare GSM. Tip platforma:Telefon 4 SiM - Dual ...
RON 473.93

TELEFON DUAL SIM TINNO NG-900 -NEGRU ESTE LISTAT IN: