Inscrie firma »
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru

Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru

Producator: CECT
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru

Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice persoana ce are doua numere de telefon. Nu mai aveti nevoie sa carati 2 telefoane peste tot, nu va mai complicati viata din cauza a 2 telefoane. Simplu instalati cele 2 cartele SiM in telefon si puteti genera si primi apeluri ori trimite SMS-uri in acelasi timp cu ambele cartele.

Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret a doua retele diferite, permitandu-va libertatea de a alege tariful cel mai convenabil in timp ce folositi un singur telefon, acesta nefiind blocat deci puteti folosi 2 cartele din retele diferite sau 2 cartele din aceeasi retea, dupa cum doriti. Avantajele unui astfel de telefon sunt absolut coplesitoare. Persoana ce utilizeaza 2 telefoane in permanenta va intelege cat de convenabil un astfel de telefon poate fi. Sa ai grija a 2 telefoane si sa le incarci mai tot timpul este acum o chestiune de domeniul trecutului.

Poate fi folosit si ca un \"USB Flash Drive\" daca aveti nevoie sa transferati fisiere pe un alt computer. Doar conectati telefonul la computer si selectati \"Mass Storage\". Pe langa acestea, este un excelent Player MP3/MP4, DV si cititor E-book de fisiere .TXT. Ecranul \"Touch Screen\" foarte sensitiv WQVGA de 7.9cm cu betisor de scris asigura un control precis al meniului si permite recunoasterea scrisului de mana.

Telefoanele cu receptor tuner TV analog receptioneaza semnalul TV emis la nivel terestru de televiziunile locale. Semnalul de calitate se poate receptiona doar afara in spatiu deschis fara cladiri de beton de jur imprejur, semnalul fiind direct dependent si de puterea de emisie terestra a televiziunilor din fiecare oras. Canalele TV se pot viziona atat pe verticala cat si pe orizontala.

Receptorul Radio FM Stereo functioneaza bine si in cladiri daca ridicati antena. Puteti asculta muzica de la radio in casti sau in cele 2 difuzoare ale telefonului.

Cantarind doar 112 grame, inalt de 107mm si surprinzator de subtire de doar 13mm cu TV Tuner si port WiFi pentru acces la internet de mare viteza, cu functie de modificare voce si inregistrare convorbiri, cu 2 difuzoare de putere si un ecran tactil wide 16:9 de mare dimensiune 7,9cm, se prezinta ca un telefon multimedia exclusivist dar si foarte elegant, cu functii PDA si player MPEG4 pentru marii consumatori de muzica oriunde! Bateria de 1200 mAh te ajuta sa asculti muzica zeci de ore si alimenteaza cu succes pentru 5 zile cele 2 transmitatoare GSM! Puteti instala un microSD card de pana la 16GB care adauga confort si care deasemenea suporta \"drag and drop\" pentru transferul de date, este perfect pentru transferul fisierelor MP3 pentru a fi ascultate in casti sau in difuzoarele stereo incorporate. Poate fi folosit si ca webcam daca il conectati la un PC.

Producatorul acestui telefon dual sim este TINNO MOBILE TECHNOLOGY LTD., unul dintre primii producatori de telefoane orginale (ODM -original design manufacturer) din China. Faptul ca aceste telefoane sunt produse in China nu credem ca mai reprezinta o problema in anul 2010, tehnologia de fabricatie din China fiind in mod cert cea mai perfectionata din lume la ora actuala. TINNO inventeaza si dezvolta modele noi, apoi vinde solutiile de fabricatie si produsul finit marcilor telecom locale din occident ce branduiesc telefoanele cu marca lor in carcase cu aspect individualizat, explicatii aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Original_Design_Manufacturer.

De ce un astfel de telefon cu tehnologie Dual SiM nu este produs si de un brand faimos occidental ca Nokia sau Sony Ericsson? Pentru simplul motiv ca le-ar injumatatii vanzarile de telefoane. Insa astazi intentia producatorilor chinezi este sa intre in concurenta directa cu brandurile occidentale prin calitate si inovatie si nu numai prin pret scazut ca in trecut, astfel producatorii chinezi isi permit sa lanseze o astfel de tehnologie pe piata fara frica de a-si injumatatii vanzarile ci doar cu convingerea ca doar prin calitate si inovatie vor concura cu succes si piata europeana.

In final, consideram ca decizia dumneavoastra de a cumpara un astfel de telefon trebuie sa tina cont de faptul ca pretul reprezinta practic achizitionarea a 2 telefoane lipite, componentele principale fiind dublate. In plus aparatul este un veritabil player MPEG4, si un mini televizor cu port W-LAN pentru internet.

Specificatii:

Tip: telefon cu functii PDA cu receptor TV/FM si port WIFI, 2 transmitatoare GSM, 2 receptoare, 2 antene, 2 TASTE DE APEL, suporta 2 cartele SiM active simultan in acelasi telefon

4 Band: GSM1: 850/900/1800/1900Mhz; GSM2: 850/900/1800/1900Mhz; Liniile GSM1 si GSM2 pot fi inchise independent sau pot fi active in permanenta.

Functioneaza garantat in toate retelele GSM din Romania: VODAFONE, ORANGE si COSMOTE.

Puteti seta 2 melodii de apel diferite pentru cele 2 cartele A si B.

Nou! Comunicatii prin port Dual Bluetooth 2.0 ! Puteti conecta o casca bluetooth la ambele cartele A si B.
Nou! Comunicatii audio-video Bluetooth stereo A2DP! Atunci cand vizionati un film puteti asculta sonorul si intr-o casca bluetooth stereo cu A2DP!

Nou! Network WLAN: Suporta retea Wireless LAN si acces la internet de mare viteza prin portul WiFi 802.11b/g (compatibil Hot Spot), s-a testat o viteza de 54Mbit/s !
Puteti accesa internetul gratuit in locatiile unde exista un punct de acces WIFI (restaurante, magazine de tip Mall, cladiri de birouri, aeroporturi, hoteluri sau acasa), fara a mai folosi traficul oferit contra-cost de operatorul mobil GSM/3G prin cartela SIM. In plus, viteza de acces la internet prin WIFI este de 10 ori mai mare decat ar permite un operator mobil 3G si de 100 de ori mai mare decat ar permite un operator mobil GSM prin cartela SIM.

Aplicatii JAVA MIDP 2.0 preinstalate pe memoria interna rapida de 78MB: Browser de internet Opera Mini v.5.0 va permite citirea de pagini web HTML cu imagini in format real; Google MAPS v.2.3.2 in limba romana va permite incarcarea de harti in timp real, hartile se pot marii la nivel de strazi, puteti cauta adrese din orice colt al lumii si apoi urmariti traseul, harta Romaniei este definita foarte bine la nivel de strazi adiacente; E-Buddy Messenger v.1.2 in limba romana va permite comunicarea de tip \"chat\" cu alte persoane prin internet si citirea email-ului; Acestea sunt doar cateva aplicatii JAVA gratuite si extrem de performante ce au ajuns sa fie folosite de zeci de milioane de oameni la nivel mondial. Va recomandam portalul http://www.getjar.com pentru sute de aplicatii si mii de jocuri java 2.0 gratuite.

Nou! Ruleaza videoclipuri prin WIFI: Puteti descarca gratuit video-clipuri prin internet de pe website-uri de tipul: www.youtube.com, www.myspace.com si altele.

Alte aplicatii: E-mail, MP3 Audio player, MP4 Video player, MPEG-4, usb disk, camera, jocuri, alarma ceas, calculator, calendar, birthday, memo, world time.

Nou! Ecran tactil lat (16:9 - wide screen): 3.2\" (7.9cm !!!) WQVGA, 400 x 240 pixeli, 262144 culori, TFT LCD.
Ecranul WIDE 16:9 va permite sa vizionati filme MPEG sau 3GP pe tot ecranul (full-screen) fara a mai afisa acea banda neagra sus si jos. Filmele trebuie sa aiba dimensiunea wide de 400x240 pixeli.

Nou! Senzor gravitational, imagine rotativa: cand vizionati un clip, un canal TV sau o pagina de internet, printr-o simpla rotire a telefonului, imaginea se roteste pe orizontala sau verticala.

Nou! Senzor de miscare (Shake control): cand ascultati muzica schimbati melodia, sau cand vizionati fotografii schimbati pagina printr-o singura miscare. Suporta jocuri JAVA cu senzor de miscare.

Nou! Turn to Mute: cand sunteti apelat daca doriti sa opriti soneria, intoarceti telefonul invers.

Nou! Robot telefonic incorporat: Puteti seta telefonul pentru a inregistra mesaje vocale atunci cand nu raspundeti la telefon. Mesajele pot fi ulterior ascultate direct din memoria telefonului, ne mai fiind nevoie sa apelati la casuta vocala din centrala operatorului. Astfel puteti stoca si asculta oricand mesajele din propriul telefon fara a tine ocupata linia telefonica, si cel mai important, nu mai platiti nici un fel de tarif operatorului telefonic pentru casuta vocala.

Modificare voce: Functie foarte noua, telefonul permite modificarea vocii dumneavoastra, cu ajutorul unui procesor audio ce simuleaza alt timbru vocal. Aceasta functie se activeaza din Centrul de apeluri, se poate alege vocea dorita: COPIL, FEMEIE, BARBAT, VOCE OBOSITA sau VOCE cu zgomot de fundal ca si cum ati fi in trafic, la restaurant, la meci sau in club).

Inregistrare automata a convorbirilor: Puteti seta telefonul pentru a inregistra in permanenta toate convorbirile telefonice! Acestea sunt salvate automat pe cardul de memorie, nefiind necesara interventia dvs. in timpul convorbirii pentru a porni inregistrarea. La sfarsitul lunii doar va reascultati convorbirea dorita, toate convorbirile fiind stocate automat! Se recomanda achizitionarea unui card de 8GB ce permite sa salvati 20 ore de convorbiri.

Nou! Camera 1 spate cu BLIT: 3.2 mega pixeli real, dimensiune maxima fotografie 2048 x 1536 pixeli, FLASH (BLIT cu LED)

Nou! Camera 2 spate: 3.2 mega pixeli real, dimensiune maxima fotografie 2048 x 1536 pixeli

Sunet: 3D Stereo, 64biti polyphonic, Vibratii, amplificator audio, fidelitate acustica exceptionala!

Nou! Functia \"Firewall - Lista Neagra\" pentru 20 numere + numere necunoscute! Cu aceasta functie puteti bloca anumite persoane din a va apela. Introduceti numerele de telefon in meniul \"Lista Neagra\", apoi cand persoana respectiva va incerca sa va sune va primi un ton ca atunci cand suna ocupat. In plus functia \"Lista Rosie\" va permite sa creati o lista de numere pentru care acceptati sa fiti sunat, iar la activarea acestei functii, telefonul va respinge orice apel din partea oricarui alt numar ce nu este inregistrat in \"Lista Rosie\". Nou! TK01 este singurul telefon dualsim din lume ce poate fi setat sa respinga si apelurile cu \"numar necunoscut\". Functia Firewall este disponibila si pentru primirea de SMS-uri.

Programare inchis/deschis: Telefonul poate fi programat sa se inchida si deschida automat la ore fixe.

Inregistrare: Audio AMR si Video 3GP; Functie webcam; Play Movies in Full/Half Screen; Puteti inregistra in timp real propria convorbire telefonica!

Advanced video/audio features:
Supports .wav, .amr, .mid, .imy, .mp3, .3GP, .MP4
Camcorder Setting: White Balance, EV (-4~+4), Night Mode
Video Setting: Grayscale, Sepia, Sepia Green/Blue, Color Invert, Gray Invert, Blackboard,
Whiteboard, Copper/Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch,
Video Quality: Low, Normal, Fine, High
Equalizer: Normal, Bass, Dance, Classical, Treble, Party, Pop, Rock

Tuner TV/Radio FM Stereo: independent de cartela SiM, cu optiune de inregistrare programata a emisiunilor de la posturile de radio!

Nou! Memorie interna libera RAM: 78 MB

Memorie externa: Telefonul nu are inclus un card de memorie, dar puteti cumpara separat si instala un card microSD in slotul disponibil. Slotul microSD suporta pana la 16GB

Network EDGE/GPRS: Suporta retea EDGE si GPRS, acces la internet prin cartela SIM ( CLASS 12, FR, EFR, HR, MMS, WAP 2.0)

Mesaje: Cardul principal: SMS, MMS, Email, Voice Message. Cardul secundar: SMS

Capacitate agenda telefonului: 200 sms, 800 contacte

E-book reader: citeste documente in format .TXT, puteti incarca fisiere .TXT de mari dimensiuni cu continut text pe care apoi il puteti citi pe ecranul telefonului.

Apelare: suport apelare cu IP / apelare automata \"Speed dial\", arata sau ascunde identitatea apelantului.

Meniu in limba: Romana, Engleza, Franceza, Bulgara, etc.

Nou! Meniu customizabil: Toate aplicatiile pot fi rotite si mutate intre ele in cele 3 pagini sau in bara de jos.

Nou! Dimensiuni: 107mm x 53mm x 13mm -cel mai subtire si cel mai mic telefon cu Tuner TV si port WiFi din lume!

Greutate: 112g (cu bateria de 1200mAh inclusa)

Baterii: include 2 baterii Li-ion de 1200 mAh. 1 baterie se monteaza in telefon, iar cealalta se poate folosi alternativ.

Timp de asteptare (fara convorbiri): 5 zile

Timp de convorbire: 4 ore !

Voltaj standard: 3.7 V, Voltajul maxim de incarcare: 4.2 V

Accesorii: 2 baterii, 1 set casti \"hands-free\" cu fir, 1 cablu de date USB, 1 incarcator cu port USB pentru priza europeana si 1 incarcator de birou dedicat pentru incarcarea acumulatorului secundar ce poate fi conectat la priza, astfel puteti incarca ambele baterii simultan. Telefonul poate fi deasemenea incarcat la Computer cu ajutorul cablului de date USB inclus.

Instructiuni speciale de folosire in limba romana, suport tehnic online!

Culoare: Negru; Primul telefon dual sim original cu port WIFI: In urma cererilor si aprecierilor dvs. privind acest tip de telefon dual sim cu TV si WiFi, am decis sa investim financiar in reprogramarea softwareului acestui model inca de la lansarea lui, astfel am reusit pentru dumneavoastra scrierea unui nou software in limba romana pentru acest telefon! Telefonul contine meniu in limba romana realizat in cele mai mici detalii de un programator roman folosind gramatica corecta a limbii romane si nu o traducere robotizata, deasemenea meniul include si tastatura cu caractere romanesti.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
6 424 869 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU TELEFON DUAL SIM TINNO KT01 CU TV SI WIFI (WLAN), MENIU IN LIMBA ROMANA -NEGRU

Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -cafeniuTelefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -cafeniu
Telefon Dual SiM TINNO KT01 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -rosuTelefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -rosu
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiF...
Telefoanele Dual SiM sunt capabile sa opereze in 2 retele simultan. Acest telefon este o necesitate pentru orice ...
RON 573.18
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negruTelefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiFi (WLAN), Meniu in Limba ROMANA -negru
Telefon Dual SiM TINNO KT02 cu TV si WiF...
Bucurati-va de libertatea oferita de 2 numere de telefon intr-un singur telefon. Acum puteti profita de ofertele de pret ...
RON 415.34
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negruTINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV si WiFi, negru
TINNO KT04: Telefon 4 SIM - Dual CPU, TV...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 610.33
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04: - Dual CP...
De ce am lansat un telefon cu 4 cartele ceva mai tarziu decat altii, si nu mai intai cu 3 cartele? Am asteptat sa oferim ...
RON 573.18
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04 - Dual CPU...
Lansat:14 Aprilie 2011, primul telefon din lume cu 4 SIM-uri si 2 procesoare GSM. Tip platforma:Telefon 4 SiM - Dual ...
RON 473.93
Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negruTelefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru
Telefon Dual SiM TINNO NG-900 -negru
Cantareste doar 114 grame cu dimensiuni reduse si tastatura culisanta de tip "slide", prezinta design conturat de linii ...
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CPU, TV si WiFi,Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CPU, TV si WiFi,
Telefon 4 SIM- uri TINNO KT04i - Dual CP...
Acum puteti vorbi pe o cartela si primi in acelasi timp un apel telefonic pe celelalte, datorita functiei hardware de ...
RON 573.18
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negruTelefon Dual SiM TINNO General Mobile DST10 -negru
Telefon Dual SiM TINNO General Mobile DS...
Telefonul Tinno General Mobile DST10 a primit certificatul de conformitate europeana cu numarul CE 0678. Valoare SAR = ...

TELEFON DUAL SIM TINNO KT01 CU TV SI WIFI (WLAN), MENIU IN LIMBA ROMANA -NEGRU ESTE LISTAT IN: