Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Cine suntem?
O firma romano-spaniola de prestari servicii 24 din 24 de ore pentru companiile de asigurari cu care avem contracte de colaborare in domeniul evaluarii, constatarii si repararii daunelor produse pentru care companiile de asigurari si-au asumat obligatii contractuale prin asigurarile facultative de locuinte.
In Spania lucram de mai bine de 15 ani atat la nivel personal, precum si prin intermediul societatilor noastre, ale Grupului Yacos care colaboreaza cu diverse companii de asigurari nationale.
Obiectivul nostru a fost tot timpul acelasi: sa servim clientii nostri foarte bine, fiind apropiati de acestia si oferind servicii rapide si eficiente, ceea ce ne-a permis o expansiune progresiva atat la nivel profesional in ceea ce priveste volumul afacerii, precum si recunostinta Companiilor de Asigurari cu care colaboram si care, in colaborare cu noi, sunt scutite de realizarea reparatiilor necesare cu ocazia dezastrelor pe care le au asiguratii acestora.
Echipa noastra este cea care face diferenta, fiind compusa din profesionisti in lucrari de instalatie, electricitate, lacatuserie, geamuri,prejudicii datorate apei, zugraveli, zidarie, tamplarie,incalzirii si a aerului conditiont care ofera clientilor nostri lucrari pe masura.
Multumita acestui lucru, a raspunsului pozitiv demonstrat de clientii nostri si datorita celor care au avut incredere in noi am reusit sa ne transformam intr-o firma de servicii multiple.
Cu experienta noastra de mai bine de 15 ani, in domeniul constatarii si repararii daunelor cuprinse in contractele incheiate de companiile de asigurari precum si a efortului de a oferi un serviciu specializat, responsabil si rapid, incercam acum, prin constituirea societatii romanesti EURO ASISTENTIA 24 S.R.L., o provocare ce presupune dezvoltarea activitatii noastre in Romania ca tara recent intrata in Uniunea Europeana.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
585 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Asigurari de Locuinte

ULTIMELE PRODUSE ALE SC.EURO ASISTENTIA 24 S.R.L

Oferta firmei SC.EURO ASISTENTIA 24 S.R.L nu contine nici un produs sau serviciu