Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Va facem cunoscut, ca turnatoria de oteluri si fonte speciale ale firmei noastre S.C. Transcom-Metal S.R.L., dotata cu cuptoare si utilaje de formare performante dupa cerintele normelor europene axate in principal pe executarea pieselor de schimb (ciocane si blindaje) din oteluri si fonte inalt aliate, rezistente la uzura precum si oteluiri termorezistente si anticorozive inalt aliate cu Crom si Nichel specifice utilajelor din dotarea carierelor de piatra, a balastierelor si a morilor din industria cimentului.La comanda executam si piese turnate dupa retete impusa de beneficiar (fonta cu grafit nodular,fonta inalt aliat cu siliciu, otel inoxidabil refractar, oteluri slab aliate etc.). Calitatea pieselor este garantata de bogata experienta in domeniu a actionarilor.
Respectarea compozitiei chimice precum si a structurii metalografice a pieselor turnate este asigurat de laboratorul inzestrat cu spectrometru performant tip SPECTROLAB din Germania.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
3 261 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: turnatorie - balastiere - cariere de piatra

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TRANSCOM-METAL SRL

Executam piese de schimb  din oteluri si fonteExecutam piese de schimb  din oteluri si fonte
Executam piese de schimb din oteluri si fonte
Va facem cunoscut, ca turnatoria de oteluri si fonte speciale ale firmei noastre S.C. Transcom-Metal S.R.L., dotata cu ...