Inscrie firma »
Absorbante

absorbante

Tip produs: absorbante banda anioni | produse naturale | tratamente naturiste
Producator: Crystal Institut
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare absorbante

absorbante anion ,
absorbante banda anioni .
Absorbantele Crystal Anion reprezinta noua generatie de absorbante, cu capacitate unica de absorbtie si aerare. Aceste absorbante sunt prevazute cu un strat de bumbac catifelat sub care se afla o banda anionica speciala. Banda anionica neutralizeaza bacteriile si mirosurile neplacute, contribuind astfel la protejarea organelor intime de diferite infectii. In cazul altor absorbante o asemenea puritate biologica poate fi atinsa prin schimbarea acestora cu o frecventa de 20 minute. Datorita capacitatii de a permite circularea aerului, nu cauzeaza iritatii, asigurand o senzatie de prospetime si curatenie pe tot parcursul utilizarii.

Ce sunt anionii?
In urma contactului cu lichide, banda anionica elibereaza particule cu incarcatura negativa. Acesti ioni au capacitatea de a impiedica multiplicarea bacteriilor, scazand astfel riscul aparitiei infectiilor vaginale.
Datorita tuturor caracteristicilor mentionate, anionii sunt deosebit de utili in scopul mentinerii igienei intime. Alte absorbante traditionale nu sunt prevazute cu un asemenea strat anionic.

In ce conditii este indicata folosirea absorbantelor anionice?

In cursul menstruatiei sau chiar inainte, deoarece amelioreaza simptomele premenstruale
Post-operator
In caz de infectii vaginale sau uretrale
Dupa actul sexual
Dupa frecventarea bazinelor sau bailor comune
In caz de hemoroizi
In caz de incontinenta urinara
In caz de uscaciune vaginala

Avantajele absorbantelor anionice:
Au o capacitate ridicata de absorbtie
Folosirea unui numar mai redus de absorbante asigura igiena chiar si in zilele cu un flux menstrual abundent
Permite circularea aerului
Nu contine substante chimice si otravitoare

Folositi absorbantele igienice si zilnice Crystal Anion

Stimati cumparatori!
Igiena intima, respectiv protectia organelor intime este un aspect unanim acceptat ca fiind important. La ora actuala exista numeroase produse create in acest scop. Noi insa am dori sa va atragem atentia asupra noii generatii de absorbante igienice, si anume cele din categoria Crystal Anion!
Igiena intima si sanatate
Conform ultimelor cercetari efectuate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) 83% dintre femei sufera de infectii ginecologice, dintre care la un procent de 62% problemele au fost cauzate de folosirea absorbantelor igienice necorespunzatoare.

Daca pana acum ati folosit circa 4-5 absorbante/zi, de acum inainte 1-2 va vor fi suficiente!

Crystal Anion este noua generatie a absorbantelor igienice!
Aceste absorbante sunt prevazute cu un strat de bumbac catifelat sub care se afla o banda anionica, capabila de a impiedica multiplicarea bacteriilor pe parcursul a mai multor ore de utilizare. Acest strat transforma lichidele intr-o masa gelatinoasa, prezentand astfel excelente capacitati absorbante. Alte absorbante traditionale nu sunt prevazute cu un asemenea strat anionic.
Prin utilizarea absorbantelor Crystal Anion nu apar mirosuri neplacute. In cazul altor absorbante o asemenea puritate biologica poate fi atinsa prin schimbarea acestora cu o frecventa de 20 minute!
Utilizarea absorbantelor Crystal Anion este deosebit de avantajoasa in caz de menstruatie sau infectii vaginale si uretrale.
Datorita capacitatii de a permite circularea aerului, nu cauzeaza iritatii, asigurand o senzatie de prospetime si curatenie pe tot parcursul utilizarii.

O data cu dezvoltarea civilizatiei, respectiv datorata urbanizarii pe scara larga, mediul de viata al omului a devenit din ce in ce mai aglomerat si mai poluat. Ca efect al poluarii continue, numarul anionilor din atmosfera oraselor mari a scazut la un procent de 20%. Din pacate, acest fenomen influenteaza starea de sanatate atat prin expunere de scurta durata (incidenta infectiilor bacteriene) cat si pe termen lung (infectii respiratorii si ale tractului digestiv).

In natura, o concentratie ridicata de anioni intalnim in mediile bogate in substante vegetale si minerale. Acest fenomen il putem observa atunci cand facem o plimbare in munti, pe dealuri sau vizitam anumite pesteri. In aceste conditii avem o stare generala mult mai buna, iar aerul il simtim ca fiind mai curat si mai proaspat. Toate acestea se datoreaza efectului bactericid al anionilor. In asemenea medii curate concentratia anionilor este de 2500-4000/cm3. La cascada Yosemite din SUA concentratia anionilor atinge 100.000/cm3, pe cand pe autostrada din vecinatatea orasului Los Angeles avem o concentratie de doar 100 anioni/cm3.

Daca spunem ca avem nevoie de aer curat, avem de fapt nevoie de mai multi anioni!"
Daca intr-un mediu dat, marim concentratia anionilor, randamentul cu care putem lucra se dubleaza, starea noastra generala inregistreaza o ameliorare spontana, cu alte cuvinte avem o senzatie de prospetime si vigoare sporita. Din aceste motive oamenii care traiesc in zonele montane sunt mai sanatosi si longevivi.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) recomanda o concentratie in anioni de cel putin 1000/cm3 - necesara unui mod de viata sanatos.
PREZENTARE F******
MEMBRU
GRATUIT
F******
19 442 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Flavin 7 - Olimpiq stemXcell celule stem - Flavin7 tratamente naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU ABSORBANTE

AbsorbanteAbsorbante
Absorbante
Absorbante absorbante banda anionica absorbante anion Ingrijiti-va corpul mai ales cand este vulnerabil Noua ...
Flavin7Flavin7
flavin7
favin7 produse naturale tratamente naturiste . flavin7 fibre Flavonoidele din componenta fibrelor Flavin7, ...
Flavin7Flavin7
Flavin7
Flavin7 Flavin7 produse naturale tratamente naturiste . Flavin7 - capsule - concentrat liofilizat al fructelor din ...
Germeni bioactiviGermeni bioactivi
Germeni bioactivi
Ce sunt enzimele? * Sunt proteine care accelereaza viteza de desfasurare a proceselor biochimice din organism. ...
MineraleMinerale
minerale
minerale produs natural tratamente naturiste TRACE MINERALS 84M - 300 ml Cu saruri minerale si oligoelemente. In ...
Flavin 7Flavin 7
Flavin 7
Flavin7 produs natural cea mai mare concentratie de flavonoide ! Flavin7 Suplimentul nutritiv , de la aparitia sa acum ...
OlimpiqOlimpiq
Olimpiq
celule stem Olimpiq StemXCell Olimpiq StemXCell cu 75 % mai multe celule stem in organism. Un numar de celule stem ...
Celule stemCelule stem
celule stem
celule stem Olimpiq StemXCell produse naturale tratamente naturiste . olimpiq stemXcell Cu ajutorul produsului ...
Ganoderma LucidumGanoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum produse naturale tratamente naturriste Ganoderma Lucidum PVG Omenirea cunoaste de mai bine de 2000 ...