Inscrie firma »
 

Prezentare D***************

DELRO CONSULTING este o firma cu capital integral romanesc care este unicul reprezentant al firmei MAX ISOVOLTA - Austria, unul dintre marii producatori de panouri europeni, precum si distribuitor autorizat al unor cunoscuti producatori de usi din Austria si Germania.
Panourile MAX si HERAKLITH acopera la propriu si la figurat oA�A gama larga de aplicatii interioare si exterioare intr-o mare varietate de decoruri.
Usile importate din Austria si Germania, de o calitate ireprosabila, acopera toata gama cerintelor, atat comerciale (usi economice, medii sau de lux) cat si tehnice (usi de interior, de exterior, de siguranta, antifoc).
In afara gamei de panouri fonoabsorbante, HERAKLITH ofera panouri si pentru alte utilizari cum ar fi: constructii de caldiri inlocuind betoanele glisante cu posibilitatea incorporarii de protectie termica si fonoabsorbanta, modalitati de constructie pentru case mici si vile, alte utilizari ca protectii si placi de constructii.
Numeroasele aplicatii executate de DELRO CONSULTING sau de firme cunoscute (Aedificia Carpati, Bog'Art, Hein Romania, ICIM Arad, Tungal Metrou, Conarg, T.C. Carpati, Cotexim, ARCOM, Diekat, Strabag) permit societatii sa ofere solutiile optime pentru punerea in practica a dorintelor cumparatorilor.
PREZENTARE D***************
MEMBRU
GRATUIT
D***************
1 498 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: usi economice - panouri fonoabsorbante

ULTIMELE PRODUSE ALE DELRO CONSULTING

Compartimentari sanitareCompartimentari sanitare
Compartimentari sanitare
Compartimentarile pentru cabine sanitare si vestiare se realizeaza cu placi din MAX COMPACT de 13mm grosime. Acestea ...