Inscrie firma »
 

Prezentare G******************

Solutii IT personalizate - ERP, WMS, SFA

Infiintata in anul 2003, GM Consulting a avut inca de la inceput misiunea de a asigura clientilor sai produse si servicii IT de cea mai inalta calitate. Orientata intotdeauna inspre solutii cat mai eficiente si in parametri rezonabili de cost, compania a castigat rapid increderea partenerilor sai. In prezent, GM Consulting ofera clientilor sai o gama variata de produse si servicii.

Solutii ERP

Calitatea si experienta consultantilor sai a facut posibil ca inca de la infiintare GM Consulting sa incheie un parteneriat strategic cu UNISOFT ROMANIA SA, adaugand astfel la portofoliul sau solutii ERP de cel mai inalt nivel.

Solutii Mobile

GM Consulting si-a propus continuarea extinderii solutiilor oferite prin dezvoltarea de Solutii Mobile. Astfel, GM Consulting pune la dispozitie clientilor interesati Instrumente de administrare a activitatilor in depozit precum si Solutii pentru forta de vanzari, venind in acest fel in intampinarea solicitarilor din ce in ce mai frecvente in acest sens.
PREZENTARE G******************
MEMBRU
GRATUIT
G******************
1 999 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ERP - WMS - SFA

ULTIMELE PRODUSE ALE GM CONSULTING GROUP

Atlantis ERPAtlantis ERP
Atlantis erp
Atlantis ERP este un sistem bazat pe o arhitectura deschisa, cu o foarte mare flexibilitate, ceea ce ii confera un grad ...
StoreMan WMSStoreMan WMS
Storeman wms
StoreMan WMS (Warehouse Management System) este o solutie moderna de monitorizare a activitatilor din depozite si ...
MobileMan SFAMobileMan SFA
Mobileman sfa
MobileMan SFA este un sistem On - Line de colectare a comenzilor utilizand terminale mobile tip PocketPC, la momentul ...