Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Executam tamplarie din stejar triplustratificat lamela intreaga cu geam termopan.
Produsele oferite de firma noastra, ferestre din lemn stratificat si usi din lemn stratificat, sunt ecologice, in tot procesul tehnologic, incepand cu lemnul si terminand cu lacul pe baza de apa, folosim doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice.
Confortul si eleganta produselor din lemn sunt net superioare oricarui produs oferit de noile tehnologii, mai mult chiar, caracteristicile tehnice precum coeficientul de transfer fonic si termic, depasesc cu mult pe cele ale tamplariilor de pvc si al, neexistand probleme de condens nici chiar la diferente mari de temperatura (mai ales iarna) intre exterior si interior, mai mari de 30-40grade.
Protectia lemnului la actiunea factorilor externi este realizata prin folosirea impregnantilor si lacurilor pe baza de apa , ecologici, cu grad mare de rezistenta la decolorare, protectie la UV, avand in acelasi timp si rol de tratament insecticid,fungicid si de protectie contra umezelii.
Garantia pentru usi din lemn stratificat si ferestre din lemn stratificat este de 10 ani pentru profile, 5 ani pentru feronerie, si 5 ani pentru finisaj, in conditiile unei exploatari normale.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
788 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Usi/Ferestre

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TERMIPROFIL SRL

Oferta firmei SC TERMIPROFIL SRL nu contine nici un produs sau serviciu