Inscrie firma »
 

Prezentare ARIES

ARIES este cea mai importanta asociatie profesionala a industriei IT&C din Romania, cu peste 300 de membri. Conform evaluarii unui expert european, ARIES este cel mai dinamic si entuziast mediu pentru tarile Comunitatii Europene si prima asociatie din punct de vedere al marimii si continutului, dintre toate asociatiile similare din Uniunea Europeana si tarile in curs de aderare.
O data cu stabilirea filialelor din Timisoara, Cluj, Brasov si Craiova, ARIES a devenit asociatia din industria tehnica care acopera cel mai intins spatiu geografic si are cei mai multi membri, (dintre toate asociatiile de profil din Uniunea Europeana). ARIES detine o vasta si reinnoita experienta in domeniul elaborarii de studii cu privire la societatea informationala din Romania, la mediul de afaceri din industria IT&C si este principalul expert in elaborarea strategiei din acest domeniu al industriei romanesti
Asociatia este organizatoarea celui mai important eveniment din industria electronica si de software a Romaniei (BINARY) si este principala organizatoare a misiunilor economice peste hotarele tarii. Inca de la inceputurile sale, ARIES a stabilit relatii strategice cu mediul academic, in special cu universitatile de profil tehnic din Romania, aceste organizatii fiind membre ARIES, iar din consiliul de conducere facand parte doi profesori.
In cei peste 12 ani de activitate, ARIES a devenit un nume de prestigiu, expertiza si implicarea acesteia fiind adesea valorificata in nenumarate proiecte locale si internationale. Chiar daca din punct de vedere financiar si politic nu a depins niciodata de structurile guvernamentale ale Romaniei, ARIES a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate publice private de success cu ministere ca : Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Educatiei si cercetarii, Ministerul Comertului si Economiei, Ministerul de Finante, Parlament si alte autoritati locale.
In afara unor proiecte de dimensiuni relativ reduse, ARIES a fost coordonatoarea unui proiect PHARE in Romania, a fost partenera intr-un proiect PHARE la nivel European si este partenera in proiecte IST. ARIES dispune de cea mai completa baze de date a companiilor care activeaza in industria de electronica si software si o alta baza de date, la fel de completa, a companiilor romanesti (in special a IMM-urilor). Legatura dintre ARIES si aceste companii este o legatura permanenta. Cu ajutorul specialistilor proprii si a resurselor detinute de membri sai, ARIES dispune de cea mai completa expertiza in construirea "electronic tools" =uneltelor electronice ale Romaniei.
Prin intermediul serviciilor proprii si a celor pe care le intermediaza, ARIES dispune de cel mai performant pachet de consultanta al industriei de inovatie din tara, impreuna cu intregul lant valoric al mediului de afaceri si al companiilor implicate. ARIES este prima asociatie profesionala care a pus la punct un cod etic. De curand, ARIES a devenit IRC in Romania si reteaua sa continua sa infloreasca. Nu in ultimul rand, ARIES si-a consolidat relatiile cu media, nu doar in scopul diseminarii informatiilor si a organizarii conferintelor de presa, ci chiar implicand structurile media ca parteneri in proiectele si activitatile derulate.
PREZENTARE ARIES
LIGHT
MEMBER
ARIES
4 246 accesari
Persoana de contact: Alexandru Borcea, Presedinte
Adresa postala: Splaiul Independentei nr.202A
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 3162773
Fax: 3162773
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Altele

ULTIMELE PRODUSE ALE ARIES

Servicii consultantaServicii consultanta
Servicii consultanta
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din Romania si are drept scop promovarea si protejarea mediului ...