Inscrie firma »
 

Prezentare S***************

Primaserv este o firma orientata in primul rand catre clienti, de aceea venim in intampinarea lor cu servicii diverse.
Firma noastra realizeaza constructii civile si industriale, instalatii de gaze, instalatii electrice, sanitare, termice, amenajari interioare si exterioare, precum si activitati de mentenanta spatii comerciale, proiectare, executie si montaj firme luminoase, constructii hale industriale si depozite. Totodata, firma noastra este producator de tamplarie PVC si Al precum si geam termoizolant.
Proiectam si executam bransamente electrice aeriene si subterane, monofazate si trifazate, instalatii electrice interioare aferente cladirilor civile si industriale, instalatii de utilizare de joasa tensiune, prize de pamant si instalatii de paratrasnet, lucrari de mentenanta la corpuri de iluminat stradal, pietonal si rutier. Proiectam sisteme de distributie gaze naturale, executam/verificam si realizam revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale.
Pe parcursul evolutiei sale, Primaserv a avut ca preocupare cresterea gradului de dotare, dezvoltare profesionala a personalului, dezvoltarea abilitatii de planificare atenta a proiectelor pana la cel mai fin detaliu, consilierea si colaborarea eficienta cu clientii, astfel incat rezultatul sa fie cel optim.
Una din activitatile de baza este constructia si mentenanta statiilor de distributie carburanti si servicii specifice precum:
- servicii de semnalistica pentru benzinarii
- realizarea instalatiilor tehnologice
- securizari de statii si depozite.
Primaserv are ca domeniu de activitate distributia de:
- statii de epurare
- fose septice
- separatoare produse petroliere si grasimi
- panouri solare
- panouri fotovoltaice
- panouri termoizolante tip sandwich

Dezvolatarea de succes a companiei se datoreaza angajamentelor asumate, prin care am reusit sa punem fundatia unor relatii de lunga durata, cladind astfel o comunicare desavarsita cu clientii nostri.
Principalul nostru obiectiv este ca Primaserv sa devina \'\'top of mind\'\', prima asociere in memorie atunci cand ai nevoie de o constructie, fie industriala sau civica, sau de o instalatie (electrica, sanitara, termica si de climatizare).
Utilizam toate resursele pentru ca proiectele noastre sa fie unice, memorabile, distinctive, relevante. Prin serviciile de inalta calitate va aducem garantia ca cea mai simpla constructie are un concept complex, realizat cu ajutorul dotarii tehnice, detaliilor minutioase, colaborarii eficiente cu clientii, toate ce conduc la un rezultat optim, demn sa ne asigure numeroasele distinctii.
si pentru ca suntem in plina expansiune, realizam proiecte complete, de utilitate a intregii constructii, incluzand cele mai fine detalii de finisaj.

Asadar, dati-ne o provocare si vom depasi orice asteptare.
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
5 986 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari Exterioare

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PRIMASERV SRL

POLICARBONATPOLICARBONAT
Policarbonat
POLICARBONAT CELULAR CU GROSIMEA DE 4, 6, 8, 10 TRANSPARENT, BRONZ, ALBASTRU SAU VERDE. ...
PANOURI SANDWICHPANOURI SANDWICH
Panouri sandwich
Panouri tip SANDWICH de perete sau acoperis, toate grosimile. Lungime maxima 13,5 m, latime 1m. ...
FOSE SEPTICEFOSE SEPTICE
Fose septice
Fosele septice AQUAPRIM sunt realizate din PE (polietilena liniara), material reciclabil integral, sunt alcatuite ...