Inscrie firma »
 

Prezentare Z*************

Radacinile de 50 de ani ale grupului ZAMBELLI au inceput cu o afacere in renovarea acoperisurilor de biserica. Fratii ZAMBELLI si-au facut in curand un nume in afaceri, in special cu un mod de lucru inovator, precum si realizarea de sarcini speciale si dificile. Astazi, Grupul are peste 800 de angajati la 8 sedii in 4 tari.
Cu ajutorul cunostintelor noastre in manipularea otelului, cuprului, zincului, aluminiului, etc, ZAMBELLI este unul dintre liderii companiilor de lucrari in metal. Fiecare dintre produsele noastre arata inalta calitate si utilizarea practica: de la drenajul acoperisului si sistemul de invelitoare RIB-ROOF la acoperis si fatada, de la lucrari industriale de metal si aprovizionare tip caravana pana la sisteme de rafturi, care asigura o multime de spatiu.
ZAMBELLI doreste sa imparta aceasta cunoastere cu Dumneavoastra! Acesta este motivul pentru care primiti suportul nostru tehnic, profesional si informatii personale de consiliere.

In anul 2005 s-a facut un nou pas pentru grupul ZAMBELLI, infiintandu-se societatea S.c. ZAMBELLI Metal S.r.l., in Sfantu Gheorghe, jud. Covasna.

In noua societate s-au intalnit doua mari departamente ale grupului ZAMBELLI:
Departamentul ZAMBELLI RIB-ROOF este producatorul sistemului de tabla profilata RIB-ROOF pentru acoperisuri metalice in locatiile noastre din Grafenau si Aiterhofen, Germania.
Timpul fiind desigur un foarte important factor de cheltuieli pe un santier, sistemul RIB-ROOF a fost directionat spre reducerea timpului de montare si optimizarea costurilor.
Cu varietatea de materiale si suprafete, RIB-ROOF va ofera o mare libertate creativa. RIB-ROOF poate fi livrat cu camionul pana la o lungime de 32 m, daca profilele sunt mai lungi, acestea vor fi produse direct pe santierul clientului cu ajutorul unor instalatii mobile de profilat- drepte, conice sau curbate.
A Cel de al doilea departament este ZAMBELLI Fertigungs, care este unul dintre producatorii de frunte pentru articolele de drenaj pentru acoperis, din Europa.
Numeroasele nostre licente in Germania si in afara, fabrici de productie moderne si o cerinta calitativa mare care depaseste desigur standardele de calitate generale, ne asigura evidentul nostru avans tehnologic.
Referintele internationale si puternicii nostrii parteneri ne fac contactul competent pentru orice intrebare legata de acoperisurile metalice, sisteme de drenaj pentru acoperis si fatade.
PREZENTARE Z*************
MEMBRU
GRATUIT
Z*************
2 316 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
Z*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tabla profilata

ULTIMELE PRODUSE ALE ZAMBELLI METAL

Oferta firmei ZAMBELLI METAL nu contine nici un produs sau serviciu
ZAMBELLI METAL ESTE INSCRISA IN