Inscrie firma »
 

Prezentare M************

MARIA PISCINE este o companie cu capital integral privat - romanesc si este infiintata in Decembrie, 2003. MARIA PISCINE s-a desprins din SC MARIA DESIGN SRL - societate care avea doua departamente: productie mobilier si constructii piscine. Avand la activ mai mult de 800 de piscine executate.
MARIA PISCINE se prezinta ca un lider in domeniu, prima piscina fiind executata in 1996.

Abordand la modul profesional aceasta activitate, piscinele realizate de MARIA PISCINE se remarca prin calitatea si fiabilitatea echipamentelor, prin libertatea formelor, prin adaptabilitatea la cerintele exigente ale clientilor.
Bazandu-se pe colaborarea stransa cu mari producatori de echipamente, recunoscuti pe plan mondial, MARIA PISCINE propune solutii verificate, garantate, realizand achizitii (importuri) direct de la producatori.
WATERAIR,A�A PROCOPI, PAHLEN, DINOTEC, CALOREX sunt doar cativa dintre partenerii pe care ii reprezentam si de a caror experienta beneficiaza si clientii nostri.

MARIA PISCINE ofera intotdeauna consultanta de specialitate si solutii optime, centrate pe mentinerea relatiilor pe termen lung cu clientii. Toate proiectele sunt realizate profesionist pana in cele mai mici detalii, urmaresc asteptarile consumatorilor si obtinerea rezultatelor dorite de acestia.
MARIA PISCINE a reusit, de la an la an, sa-si diversifice gama de produse si servicii oferite, adaptandu-se in permanenta cererii si tendintelor pietei din Romania. Succesul pe care MARIA PISCINE il are este masurat si prin modul in care face fata competitiei, mereu adaptabili schimbarilor si transformarilor pietei de referinta-modalitate de a obtine rezultate extraordinare. MARIA PISCINE comercializeaza o gama variata de piscine, spa-uri si saune, cat si echipamenete si accesorii pentru acestea.
Realizeaza atat piscine "la cheie", cat si reamenajari si modernizari ale piscinelor existente, intretinere si service.
PREZENTARE M************
MEMBRU
GRATUIT
M************
3 319 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: constructii piscine - productie mobilier

ULTIMELE PRODUSE ALE MARIA PISCINE

Piscine rezidentiale, echipamente si accesoriiPiscine rezidentiale, echipamente si accesorii
Piscine rezidentiale, echipamente si accesorii
Piscine modulare Waterair Waterair este lider european al piscinelor in kit, utilizand propriul sistem constructiv, ...
Piscine publice/sportive, echipamente si accesoriiPiscine publice/sportive, echipamente si accesorii
Piscine publice/sportive, echipamente si accesorii
Piscine publice Emblematice pentru orice hotel, statiune, ansamblu rezidential, piscinele dau prestigiu ...