Inscrie firma »
 

Prezentare T*******

Traditia, tehnologia si cercetarea au cea mai buna reprezentare la TASSULLO. Incepand inca din 1909, compania TASSULLO ofera solutii la toate problemele edilitare moderne: de la recuperarea si restaurarea monumentelor istorice, pana la confort, izolare termo-acustica si bio-constructii, printr-o vasta gama de produse specifice gandite pentru confortul dumneavoastra.

Puternica dinamica a societatii si investitiile mari in tehnologie si cercetare permit o continua reinnoire a societatii. Rezultatul acestei cresteri constante este reprezentata de produsele TASSULLO, capabile sa rezolve toate problemele edilitare moderne.

Produsele Tassullo sunt materiale de constructii de cea mai inalta calitate, acoperind o arie mare de aplicabilitate: tencuieli, mortare, adezivi, materiale antifoc, produse de restaurare si insanatosire, de refacere a structurilor din beton, etc.

Tassullo propune solutii specifice pentru recuperarea fatadelor, restaurarea si conservarea istorica, pavaje, constructii biologice.
Materialul principal al tuturor produselor TASSULLO este varul hidraulic natural, componenta in grad sa garanteze o elasticitate sporita, rezistenta in timp, transpirabilitate si inertie chimica. La toate acestea TASSULLO adauga linii speciale pentru protectia anti-incendiu, bariere anti-foc pentru instalatii electrice si pentru sigilarea structurilor, tencuieli de protectie, etc. si pentru refacerea structurilor din ciment.
PREZENTARE T*******
MEMBRU
GRATUIT
T*******
4 580 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Materiale de constructii

ULTIMELE PRODUSE ALE TASSULLO

Tencuieli termoizolanteTencuieli termoizolante
Tencuieli termoizolante
- TERMO-TASS este o tencuiala termoizolanta intarita cu fibre cu greutate specifica mica (270 Kg/m3), pe baza de lianti ...
Mase de spacluMase de spaclu
Mase de spaclu
TA01/02 - TA01 este o masa de spaclu (tinci) pe baza de var hidraulic natural FEN-X/A, agregate selectionate cu ...
Finisaje mineraleFinisaje minerale
Finisaje minerale
- FINISAJUL MINERAL alb sau colorat, pentru interior sau exterior, pe baza de var hidraulic natural, var hidratat si ...
Gleturi pentru interiorGleturi pentru interior
Gleturi pentru interior
SOLIDECOR - glet decorativ pentru interior Solidecor permite realizarea unor structuri variate in relief si ascunde in ...