Inscrie firma »
 

Prezentare R*********

Firma ROMIT GRUP, infiintata in 2006, este distribuitor exclusiv al grupului firma italiana TUBOSIDER - GRUPPO RUSCALLA ITALIA.
Odata cu intrarea in Uniunea Europeana , in cadrul procesului de modernizare a drumurilor nationale, a constructiilor de autostrazi , a pasarelelor, subtraversari de poduri, ROMIT GRUP , vine pe piata romaneasca cu aceste produse la un raport pret-calitate exceptional.

Asigurarea calitatii si certificarea
Obiectivul TUBOSIDER , a fost intotdeauna acela de a realiza produse de calitate ridicata, durabile si competitive din punct de vedere economic. Sistemul TUBOSIDER de management al calitatii este aplicat riguros la fiecare etapa a proiectului, de la proiectarea de baza si dezvoltarea prin productie, livrare pana la montarea finala si darea in functiune.
TUBOSIDER detine Certificatul de conformitate pentru conditiile de calitate oferite de societate conform standartelor UNI-EN ISO 9001/2000, a obtinut certificarea Lloyd\'s Register Quality Assurance in anul 1994.

Toate produsele firmei TUBOSIDER sunt agrementate in ROMANIA astfel:
- Conductele din otel ondulat cat si barierele de siguranta pentru drumuri sunt agrementate de catre INCERTRANS cu certificatul nr.004/2005.
- Panourile fonoabsorbante sunt agrementate de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania cu certificatul nr. 005/07/159-2007 si nr.005/07/160-2007.
PREZENTARE R*********
MEMBRU
GRATUIT
R*********
670 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Confectii Metalice Industriale

ULTIMELE PRODUSE ALE ROMIT GRUP

Oferta firmei ROMIT GRUP nu contine nici un produs sau serviciu