Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

S.C. Superior Floors S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 2003, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse din lemn pentru amenajari interioare respective parchet triplustratificat, plinta cu furnir din lemn si accesoriile necesare montarii acesteia, lambriuri din pal sau MDF, pereti cortina, profile din aluminiu, etc.

Societatea noastra vizeaza cumparatorul peste medie ( d.p.d.v. al educatiei si al puterii de cumparare) fiind un partener stabil care ofera garantia unui colaborari fructuoase , garantie oferita de renumele furnizorilor principali carora le vom face o scurta prezentare;

Maderas Iglesias S.A. - este al 3-lea producator mondial de parchet triplustratificat, avand o capaciate de productie de cca. 11 mil. de mp annual. Head office-ul din Vigo - Spania coordoneaza activitatea celor 7 fabrici raspandite in Europa , S.U.A, America de Sud, fabrici care prelucreaza esente exotice din padurile proprii si precum cele uzuale .

Kosche S.A. - producator elvetian lider mondial in productia de accesorii pentru amenajari interioare ( plinta, baghete, trepte, balustrade,panouri expunere electronice, lambriuri, glafuri, blaturi, etc) . Head- office-ul din Couvet -Elvetia coordoneaza activitatea de productie care se desfasoara in fabricile din Germania si Italia.

Canalele de vanzare sunt - retele key-account ( Bricostore) care prin acoperirea teritoriala si experienta personalului asigura promovarea produselor si ne ajuta sa ajungem la consumatorul final.
- firme de constructii
- firme de distributie
- arhitecti
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
752 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Parchet/Pardoseala

ULTIMELE PRODUSE ALE SC SUPERIOR FLOORS SRL

Oferta firmei SC SUPERIOR FLOORS SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC SUPERIOR FLOORS SRL ESTE INSCRISA IN