Inscrie firma »

S**********************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**********************************

EUROINS ROMANIA a fost fondata in 1994, functionand pana in 2007 sub numele de ASITRANS ASIGURARI. Preluarea companiei in 2007 de catre Grupul EUROHOLD a conferit stabilitate financiara si a contribuit la dezvoltarea si oferirea unor produse competitive.
Un business cu o dimensiune sociala si umana atat de puternica trebuie sa aiba la baza o abordare personalizata pentru fiecare client. EUROINS ROMANIA ofera sprijin fiecarui client - fie ca este vorba de persoana fizica sau juridica - in preluarea riscului si oferirea unor produse de asigurare cat mai complete. Misiunea companiei este de a asigura clientii asupra corectitudinii si promptitudinii in prestarea fiecarui serviciu.
Prin inovarea constanta a produselor si serviciilor, EUROINS isi asigura continua crestere si raspunde intotdeauna noilor cerinte ale clientilor. Suntem convinsi ca diferenta este data de calitatea serviciilor, de relatiile corecte si transparente fata de clienti.
Suntem de 15 ani pe piata asigurarilor din Romania. In tot acest timp am asigurat peste 500.000 de clienti, cu ajutorul celor 500 de angajati si a celor peste 3500 de agenti colaboratori. Cele 90 de agentii teritoriale au subscris in 2008 prime brute subscrise in valoare de peste 32.000.000 euro . Ne vom extinde si vom oferi in continuare servicii la corecte preturi.
PREZENTARE S**********************************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************************
5 261 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Asigurari, Reasigurari

ULTIMELE PRODUSE ALE SC EUROINS ASIGURARE REASIGURARE SA

Oferta firmei SC Euroins Asigurare Reasigurare SA nu contine nici un produs sau serviciu
SC EUROINS ASIGURARE REASIGURARE SA ESTE INSCRISA IN