Inscrie firma »
 

Prezentare S*************

Firma SC MAJUTEX SRL a luat fiinta in anul 1991 avand ca domeniu principal de activitate productia de tesaturi de tip matase cu destinatia imbracaminte penru adulti si copii, realizate din fire poliamidice.
Incepand din anul 1993 firma MAJUTEX SRL a restructurat productia abordand noi tehnologii si sortimente. In acest an a fost luata decizia de a produce benzile textile din fire poliesterice destinate jaluzelelor verticale, cat si a unor tesaturi destinate confectionarii rulourilor si materialelor parasolare.
Majutex a progresat din punct de vedere calitativ si din punct de vedere al varietatii produselor, ajungand ca in 2005 sa porneasca si productia de jaluzele personalizate.
Axata in principal pe productia de benzi textile pentru jaluzele verticale, jaluzele verticale gata confectionate, rulouri textile, jaluzele verticale si rulouri textile imprimate, MAJUTEX S.R.L, firma care a luat fiinta in anul 1991, este in prezent singurul producator si cel mai important distribuitor, pe piata benzilor textile pentru jaluzele verticale.

OBIECT DE ACTIVITATE

- tesaturi din matase si din fire tip matase;
- producerea si comercializarea de benzi textile pentru confectionarea de jaluzele verticale si jaluzele verticale gata confectionate ;
- producerea si comercializarea de rulouri textile;
- producerea si comercializarea de jaluzele verticale imprimate;
- producerea si comercializarea de rulouri textile imprimate;
- comercializarea de componente pentru jaluzele verticale si rulouri textile;
Incepand cu anul 2009 SC MAJUTEX SRL isi va mari portofoliul de produse atat pe verticala , cat si pe orizontala. In decursul anului 2009, firma va introduce in productie, noi tonuri de culoare, dar isi va diversifica si sortimentele. Astfel SC MAJUTEX SRL va produce un nou sortiment de banda textila pentru jaluzele verticale - Lyon - menit sa atraga segmentul consumatorilor cu venit mediu spre mic; va produce jaluzele textile romane, falduri si venetiene - menite sa satisfaca si gusturile celor mai pretentiosi clienti ai nostri; va introduce un nou sortiment de banda textila pentru jaluzele cu 12 tonuri de culori.
Tot incepand cu anul 2008 SC MAJUTEX SRL isi va mari procesul de productie prin dezvoltarea de noi produse, diferite de industria tehnicii parasolare. Se va orienta spre piata captuselilor si a fetelor de masa, introducand in procesul de productie noi tipuri de material.
La nivel tehnologic se poate vorbi despre o revolutie in cadrul SC MAJUTEX SRL, firma achizitionand un numar de 9 razboaie de tesut (pentru producerea in halele proprii a tesaturilor), a unui urzitor, a unei masini de termofixat. Toate aceste investitii au menirea sa duca la scaderea pretului de productie si implicit a pretului de vanzare. Practic produsul va pleca de la sediul firmei SC MAJUTEX SRL cu un pret competitiv pe piata jaluzelelor verticale.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
1 113 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Textile/Incaltaminte » Poliester

ULTIMELE PRODUSE ALE SC MAJUTEX SRL

Oferta firmei SC MAJUTEX SRL nu contine nici un produs sau serviciu